CIFFkids AW14 - overtøjI fredags var jeg forbi CIFFkids børnemodemesse, hvor jeg var inviteret til Ticket2Heavens modeshow, hvor de fremviste deres AW14 kollektion, der bød på flere lovende fornyelser. Udover de fantastisk seje børn, der går i disse microfashion-shows, blev jeg personligt helt skudt i Tickets zebra styles, der kommer i både skibukser, jakker og flyverdragter.

Jeg kom også lidt rundt på den øvrige messe i hyggeligt selskab med Anita og Maria, som det begge var første gang jeg havde fornøjelsen af at hilse på. Vi var blandt andet Mini A Ture's stand, hvor de også kunne vise og fortælle, om flere fornyelser på overtøjsfronten.

Der er blandt andet blevet tilføjet en dejlig blød rævepelskant på mange af deres styles, hvilket både højner det lækre look, men også prisen en anelse. Derfor fåes de fleste af disse styles også stadig uden pelskanten. Derudover kommer Mini A Ture med et lille sats i form af en række neonfarvede skijakker og -bukser.

Pelskanterne er jeg helt vild med og synes det er en lækker eksklusiv detalje på deres i forvejen meget lækre overtøj. Den neonfarvede linje ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om. Kvaliteten er den sædvanlige høje kvalitet som Mini A Ture's overtøj er kendt for at have. Og selvom jeg bifalder fornyelser (hvilket jeg i nogen grad synes manglede hos flere andre mærker), så er neon-looket måske en anelse ved siden af i forhold til Mini A Ture's oprindelige "DNA".

Hvad synes du?

Ingen kommentarer