Anmeldelse: diva Big Waves


Da jeg er født med glat mørkt hår, har jeg selvfølgelig altid været fascineret af lyst krøllet hår (så også lidt sjovt, at jeg har fået 2 piger med netop lyst hår og krøller). Det lyse flirter jeg lidt med fra tid til anden, men aldrig mere end lidt lyse striber/toner, men jeg når også altid frem til at det mørke nu en gang er det, der klæder mig bedst. Krøller lavet med krøllejern har jeg også en gang i mellem forsøgt mig med, men det tager bare sååå lang tid og da mit hår er ret tungt, glider de også ret hurtigt ud igen.

Nu har jeg så skulle anmelde diva Big Waves, der er en såkaldt waver. Hvilket vil sige det er mere et crepejern end et krøllejern, men laver brede bølger i håret og ikke de der små underlige zigzag's som et crepejern. Og så er det faktisk blevet forholdsvis nemt og hurtigt for mig at få krøller.

Øverste billeder er fra mit første forsøg og nederst er mit andet forsøg og allerede da, gik det væsentligt nemmere, hurtigere og med et bedre resultat.


5 kommentarer

 1. Hvor ser det fint ud! Hvordan holder det så?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det holder faktisk rigtig godt. Faktisk helt til næste hårvask, om det så er samme aften eller næste dag (der ser det bare ikke så fint ud længere ;))

   Slet
 2. Ej hvor smart! Det giver i hvert fald et fint resultat, og virker noget nemmere end mit krøllejern.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare så meget nemmere end med et krøllejern. Specielt bagved synes jeg, fordi man har mulighed for at tage en stor tot hår ad gangen og ikke bare en enkelt krølle ad gangen som med et almindeligt krøllejern. Det er altid det jeg går død på bare ved tanken, når jeg overvejer at krølle mit hår med krøllejern :)

   Slet