TøserierDer bliver tøset igennem herhjemme for tiden. Med 2 megatøsede piger i huset på 4 og knapt 3 år er det vist ganske uundgåeligt.

Feer, glimmer, enhjørninger og prinsesser er i høj kurs, specielt hos Ida, men Eva er efterhånden også begyndt at forstå, at det er det, der er the shit. For Eva er dukke-, rolle-, puttelege dog også et stort hit.

Små figurer og dyr fra Schleich, Pabo og Bullyland passer perfekt til begge pigers fantasiunivers og dem bliver der leget rigtig meget med - gerne iført en så glittrende udklædningskjole som muligt.

Da jeg aldrig har været nogen fornægter af hverken glimmer, tyl eller prinsessedrømme er jeg fuldstændig med på deres tøsede bølge og synes faktisk det er ret fantastisk at ride lidt med på den igen - i hvert fald sådan lidt på sidelinjen. Desuden synes jeg, at vi har formået at holde det på et smagfuldt niveau (i hvert fald i forhold til min smag), som jeg har klare ambitioner om at holde det på (så længe jeg har noget at skulle have sagt, om deres værelsesindretning selvfølgelig).

10 kommentarer

 1. Jeg tøser lidt igennem med min datter nu - Jeg frygter nemlig lidt at hun kommer til at afvise det når hun bliver større, hun er trods alt ene pige mellem to brødre

  SvarSlet
  Svar
  1. Eller også kan det være, at hun går helt i den anden grøft og blive mega piget i stedet for :)

   Slet
 2. Åh, skønt indlæg - det er den slags der gør, at jeg altså mindst skal have een pige, når det med børn bliver aktuelt! ;-)


  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk også rigtig, rigtig glad for at jeg har fået piger, så jeg får lov til alt tøseriet :)

   Slet
 3. ej hvor hyggeligt :)
  Og sødt legetøj dine piger er omgivet af!

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Jeg synes også de har sig en god samling :)

   Slet
 4. Hvor skønt. Der er ikke mange tøserier her med et drengekuld, der er meget drenget... her er alt hvad der kan kører et kæmpe hit :-)
  - Sebina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må være nogle andre oplevelser man får med drenge og ikke så meget genoplevelser fra sig selv, men det må nu også være meget sjovt at prøve, tænker jeg :)

   Slet
 5. Elsker det univers. Her hjemme kører det også i glimmer, glimmer, prinsesser og alt hvad der glimter. Men hendes store passion er alle hendes Schleich dyr. Elsker at lytte til hendes leg med dyrerne og så lige en prinsesse eller to på sidelinjen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Schleich dyrene er også et kæmpehit herhjemme, især hos den ældste og det er virkelig sjovt at høre hende lægge stemme til de forskellige figurer og høre dem "snakke sammen" :)

   Slet