Tilbageblikket 2013

Et opsumerende tilbageblik på 2013 som det tog sig ud her på pralerier. Et kæmpe tak skal lyde, til alle jer, der har fulgt med og er kommet til i løbet af året. Det lyder banalt og kliche-agtigt, men det er alle jer, jeres besøg og jeres kommentarer, der gør det så sjovt og fantastisk at blogge. Jeg går nu ind i mit 5. år som blogger og jeg glædes stadig lige meget over hver en kommentar og nye følgere som da jeg lige var sprunget ud i projektet. Så bliv endelig ved med det, så skal jeg nok blive ved at vise mine pralerier frem.

Og her er så lidt af det jeg pralede med i det forgangne år:

Januar 

 


Januar eksperimenterede jeg med pompom'er og huer, finpudsede ideer til fastelavnskostumerne og vi fik givet soveværelset en lille opdatering med ophængning af hylder og spejl. 


Februar

 

I februar fejrede vi fastelavn og Evas 2 års fødselsdag af flere omgange og jeg dvælede lidt ved det faktum, at vi nu havde en på 2 og en på 3 år. 


Marts

 

I marts måned var det tid til lidt sortering på børneværelset så babyting røg ud og gjorde plads til det mere alderssvarende. Jeg fik syet en ordentlig bunke ærteposer, luftede mine frustrationer og tanker om at have et barn med en særligt sensitiv følesans og så sprang jeg ud som blomkålsspisende LCHF-rookie.


 April 

 

I april sprang Eva ud som sand diva og Ida bombarderede os med spørgsmål om ALT mellem himmel og jord. Jeg lagde opskriften på den hæklede elefant på bloggen, syede en solhat og lavede endnu en pude i patchwork. Og så lavede vi årets første jordbærdessert.


Maj

 

Maj blev måneden hvor Eva fik skoldkopper, jeg eksperimenterede videre i køkkenet med LCHF-madlavningen, viste Guldlok-eventyrkufferten frem, syede bloomers, beundrede Ida og hendes ambidekstrale tegneevner, nød den fremspirende sommer og vi fejrede Idas 4 års fødselsdag.


Juni

 

Juni sammenlignede jeg børnebilleder af Jesper og jeg med billeder af Ida og Eva, lavede vendespil med en masse Instagram-billeder, hæklede aber og barnevognskæder og tog dem med på loppemarked.


Juli

 

I juli havde vi endelig fundet et billede til vores stuevæg. Ida havde lært sig selv at cykle og jeg klunsede en cykel til hende og lavede en masse flere barnevognskæder. Og så havde vi verdens bedste sommerferie på Marielyst.


August

 

I august fik jeg færdiggjort Evas babybog, kastede min kærlighed på Masking Tape og stort set alt, hvad der var pink eller lyserødt. I køkkenet fik vi nye hylder og i soveværelset lidt nyt dims og oppyntning.


September

 

I september tog vi en ny frustrationsrunde over Ida særlige følsomhed og jeg syede løse, bløde haremsbukser til hende. Bloggen kom i Vores Børn, jeg lynlæste en rigtig god bog og opfriskede mine evner inden for madrassting i strik. September var også store fødselsdagsmåned, hvor jeg fyldte 32 og Jesper 40 og jeg syede fine blomsterkjoler til pigerne til de anledninger.


Oktober

 

Oktober måned blev der lavet en del hjemmegjort legetøj; en hæklet My Little Pony, cupcakes i filt og en isbod. Mod slutningen af måneden begyndte juleriet at spire frem sammen med mine ideer til et hjemmesyet juletræstæppe.


November

 

I november gik jeg all-in på børnekreativiteter og en hel masse hjemmelavet julepynt i Hamaperler. Og så fik vi så småt pyntet hjemmet op til jul.


December


I december lavede jeg Wovenplay inspirerede headpieces, pigerne lavede et peberkagehus og vi gik amok i julepynt og fik os topsmukt juletræ. Vi holdt juleaften hjemme og lavede fine overpyntede serviet-nisser og nød ellers juleferien og julegaverne i så roligt tempo vi kunne med 2 små børn i huset.

----

Jeg har ikke før haft en fast tradition med tilbageblik på det forgangne år her på bloggen. Men jeg synes det er ret hyggeligt at læse andre bloggeres tilbageblik rundt omkring og jeg vil derfor forsøge at starte en pralerier-tilbagebliks-tradition med dette indlæg. Dette er dog ikke det allerførste tilbagebliks-indlæg jeg har lavet. Herunder kan du se et par tidligere tilbageblik:
2009
2012

6 kommentarer

 1. 5 år, det er en flot præstation. jeg går ind i mit andet år...og er enig med dig i at kommentarer, nye læsere, faste læsere gør det hele lidt sjovere :)

  Flotte billeder, godt nyt år til jer :)
  // Rikke //

  SvarSlet
 2. Ja tak, jeg synes egentlig også 5 år lyder lidt vildt, men det er virkelig noget der er meget naturligt for mig og så er det jo bare blevet endnu sjovere med alle dem der er kommet med efterhånden :)

  SvarSlet
 3. Hyggeligt med sådan et tilbageblik..
  Din blog var en af de første jeg begyndte at læse, da jeg for alvor fik øjnene op for blogverden..jeg følger stadig med og vil også gøre det i det nye år :0)
  Rigtig godt nytår til dg og dine..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er jeg virkelig glad for at høre :) Ser også ud til I har haft et godt år. Godt nytår til jer også.

   Slet
 4. Hej Mie,

  Hvilket program har du brugt til kollagerne?

  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt http://www.picmonkey.com/

   Slet