#ThrowbackThursdayHer er lidt af en Throwback Thursday fra da Eva var et par dage gammel og Ida stadig var en lille nusser tumling.

Jeg faldt over billederne i går på Jespers computer og i dag stødte jeg tilfældigvis ind i min jordemoder i Netto - hende jeg både gik til konsultation hos med begge piger og som hjalp Eva til verden. Så nu måtte jeg også dele mindet med jer. Om et par uger er det 3 år siden...

7 kommentarer

 1. Uha, ja, det er næsten skræmmende som tiden bare flyver afsted og ens børn bare lidt for hurtigt bliver store! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt. Synes næsten lige jeg har fået dem, men når jeg så ser sådan et næsten glemt billede virker det alligevel som meeget lang tid siden :)

   Slet
 2. Svar
  1. Ha ha ha :) Min jordemoder spurgte sjovt nok også, om jeg snart kom igen og jeg lovede hun ville blive (en af de) første mennesker jeg kontaktede hvis det skete. Det gør det dog ikke, i hvert fald ikke det næste 1,5-2 år for jeg har nemlig bestilt tid og investeret i en hormonspiral ;)

   Slet
 3. Svar
  1. Ja, det er helt vildt de var så små for så ganske kort tid siden :)

   Slet
 4. Årh!!! Hvor er det fine billeder!!! Bliver så skruk og kan slet ikke vente med at give Teo en lillesøstereller bror...
  Sikke smukke piger du har <3

  Kram Anne/mannemor.blogspot.dk

  SvarSlet