Småforelsket

I min søgen efter dukkeudstyrs-inspiration til Evas kommende fødselsdagsgave, er jeg nu flere gange støt på disse vidunderlige dukker fra Piggyhatespanda. Neej og ihh og åhh, hvor er de bare fine! Nu har jeg bookmarket deres Etsy-shop og er inde og kigge lidt på dem dagligt en gang i mellem. Føler mig lidt som sådan en småskør dame, der gerne vil købe fine dukker - til sig selv... Godt jeg har 2 små piger jeg kan prøve at pushe dem på. Eller i hvert fald bruge som cover for at ønske sig dem.

7 kommentarer

 1. Kender det godt.......Kunne faktisk godt blive lidt små forelsket i dem også ;-)

  SvarSlet
 2. Ja de er virkelig bare for skønne ikk? :)

  SvarSlet
 3. Jeg kunne godt tænke mig, nogle havde åbne øjne!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan jeg sagtens følge dig i :) Men samtidig er det nok de lukkede bue-øjne, der giver dem det ekstra fine udtryk, tænker jeg.

   Slet
 4. Det er virkelig også nogle skønne dukker (læs: har selv kigget på dem, men har kun en dreng og han vil kun lege med ting, der har hjul eller kan sige lyde, så har ikke noget alibi)... Der findes så mange fine dukker i øjeblikket ;-)

  Kram Anne/mannemor.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ellers også drengedukker ;) Det kunne jo være en god undskyldning for at forsøge at bringe lidt køns-ligevægt ind i drengelegetøjet :) Jeg tror snart jeg må overgive mig og bestille en også selvom jeg kun tildels kan få Eva til at virke lidt interesseret i dem :)

   Slet