Skjortekjole

Weekenden står stort set altid på tøjvask herhjemme. Vi har både vaskekælder og tørrerum lige under lejligheden. Dejlig praktisk, når man har små børn og ikke selv har vaskemaskine i lejligheden.

Udover vasketøj fik jeg også syet en kjole til Eva, jeg har haft i tankerne lidt tid. En skjorte med skørt. Den er ikke blevet 100% som jeg havde forestillet mig den skulle blive, men den er bestemt brugsgodkendt af både Eva og jeg og straks den var færdig skulle den prøves på - og så ned og hænge tøj op.

4 kommentarer

  1. Synes du er gevaldig produktiv for tiden Mie, får helt længsler (og bliver lidt sur over at det er dig muligt, hrmpf). Kjolen er virkelig fin og det er datteren også :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, ja det kommer lidt i perioder, har så til gengæld ligget på langs hele denne uge pga sygdom :) Og ved du hvad Dorte, der er slet ingen grund til misundelse (synes jeg i hvert fald), jeg ville nemlig hellere selv have travlt med et fuldtidsjob end al den fritid jeg har lige pt :)

      Slet