Rapunzel-kjole #2Den færdige Rapunzel-kjole på en velvillig, men ikke særligt stillestående model.

Både Ida og jeg er fuldt ud tilfredse med resultatet og Rapunzel-looket fuldendes med den lille kamæleon og stegepanden vi fandt frem fra legetøjskassen.

Mønster og materialer: Jeg har taget udgangspunkt i et Polly kjolemønster fra Stof2000's Homemade serie og freestylet Rapunzel-detaljerne på. Alle materialer er ligeledes købt i Stof2000, med undtagelse af blondekraven, jeg har fået af min svigermor og som i sin tid er lavet af Idas oldemor.

12 kommentarer

 1. En rigtig prinsessekjole. Meget fin :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er både kjole og model skønne!!!

  SvarSlet
 3. Hvad er Rapunzel uden en kamelæon og en stegepande?? :-)
  Meget flot kjole, hvem der bare var en prinsesse!
  Mvh. Freja

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare fin - og fantastisk film

  SvarSlet
 5. Super fin, jeg skal også snart i gang med at lave prinsessekjole :)

  SvarSlet