Rapunzel-kjole #1Der er kørt satin, guld og blonder gennem maskinerne de seneste dage. Resultatet er en Rapunzel-kjole til Ida, som hun lææænge har talt om hun ønskede sig. Både til årets fastelavnskostume, men også bare sådan til almindelig udklædningsleg. Til at starte med ønskede hun sig en fra en butik og til at starte med havde jeg egentlig også tænkt, at det var sådan en det skulle blive. Men nu er jeg bare sådan en, der synes det er ret sjovt at lave udklædningstøj til mine børn selv. Så forleden spurgte jeg Ida, om ikke jeg måtte prøve at lave hende en Rapunzel-kjole istedet for vi købte en til hende. Til at begynde med var hun ikke helt med på den, for hun havde jo udset sig en i legetøjsbutikken. Men så tegnede vi sammen en skitse af, hvordan den skulle se ud og farvelagde den. Og så var hun helt med på den.

I sidste uge havde Ida en hjemmedag, hvor hun alligevel ikke var helt så syg, som vi havde antaget fra morgenstunden, og sammen tog vi på ekspedition til Stof2000 og købte stort ind af skinnende Rapunzel-materialer. Det var super hyggeligt. Vi havde god tid, næsten butikken og ekspedienten for os selv og Ida synes det var top fedt at gå rundt og udvælge de "perfekte" materialer til kjolen og blive forsikret af ekspedienten om, at vi vel nok skulle have mange ting.

Siden vi kom hjem har hun selvsagt stået og åndet mig i nakken for at få kjolen færdig. Det blev den endelig her i weekenden og det færdige resultat kan I glæde jer til at se i morgen.

6 kommentarer

 1. Hvor ser den bare fin ud!! Jeg glæder mig til at se den færdige kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg er også selv glad for resultatet :)

   Slet
 2. Hvor er du bare go'!! Jeg gruer lidt for om mine syevner til leve op til min datters forventninger til hendes fastelavnstøj... Men mon ikke det går? Ellers har jeg BR i baghånden (selvom jeg ikke er meget for det)
  God dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK:) Det er altid rart at vide man har BR i baghånden - hvis alt andet kikser :)

   Slet
 3. det er fandme godt arbejde det der Mie ;-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser den fin og!
  Og så lyder det hyggelig at I har haft det som er prosjekt sammen:)

  SvarSlet