Nye undersider

Den opmærksomme læser har måske bemærket de nye underside-faner, der dukkede op øverst på bloggen under sidehovedet, her for nogle uger siden. Måske samme opmærksomme læsere også bed mærke i, at disse side har været indholdsløse eller med et lidt rodet indhold her gennem de sidste par uger. Det har de været fordi jeg har været i fuld sving med at redigere og fylde det rette indhold ind på de rette undersider, hvilket har taget lidt tid, for hold da op, hvor har jeg egentlig skrevet mange indlæg efterhånden. Specielt om børnetøj! Men nu er jeg glad for endelig at kunne gøre opmærksom på mine nye opgraderede undersider fyldt med indhold under temaerne:
Min indre neurotiker har fundet arbejdet med indlægssortering og kategorisering svært tilfredsstillende! På et helt andet plan har det også været vildt hyggeligt at kigge tilbage på nogle af de helt tidlige indlæg og se, hvor meget jeg, mit bloggeri, mine børn, min stil og mine kreative evner har udviklet siden jeg startede med at blogge i 2009.

Håber også nogle af jer læsere vil finde nye genveje og et bedre overblik til inspiration af både nyere og ældre dato.

2 kommentarer

 1. Hej Mie. Det ser sørme prof ud - sejt! Jeg er igang med samme projekt. Hvordan gør du? Kan du give et par fif? Jeg har prøvet med intuitionen, men er strandet . Hilsen Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det har også taget en del tid ;) Nu så jeg lige lidt på din side, og den måde du har gjort det på, ved at få den enkelte underside til at åbne indlæg med tilsvarende etiket er nok den nemmeste og hurtigste måde at gøre det på. Jeg overvejede det også, men var allerede godt i gang på min egen måde, så for at det ikke skulle være spildt arbejde fortsatte jeg. Jeg har brugt et redigeringsprogram til at beskære billederne så jeg havde et for hvert af de indlæg jeg gerne ville liste op på de enkelte sider. Og så har jeg ellers lavet listerne på siderne manuelt, ved at skrive indlægstitel, sætte tilhørende billede ind og så linke både billede og titel til det tilsvarende indlæg på bloggen. Det har taget lang tid, for har efterhånden ret mange indlæg der har skulle soreteres i. Tilgengæld har jeg ikke gjort det med alle indlæg, kun dem jeg synes er relevante for de forskellige siders kategori :)

   Håber det giver mening :)

   Slet