4/52 portrætter af mine børn i 2014Ida; får Kranio Sakral massage. I efteråret prøvede vi det første gang på Ida i forhold til hendes oversensitive følesans og oplevede en kæmpe positiv virkning ved det. Efter 3 gange var hendes problemer med tøjet stort set forsvundet eller yderst minimeret. Nu er det blusset en lille smule op igen og på Idas eget initiativ har vi derfor været af sted igen.

Eva; hvornår er det ikke fedt, lige at blive malet i hovedet som en kat? Og hvornår mon vi kan tage os sammen til at få vristet den sut fra hende?

5 kommentarer

 1. Nåå ja hvorfor havde jeg dog ikke tænkt på det... tak tak.
  Filippa fik det et par gange lige efter fødslen også med positiv virkning, siden havde jeg bare glemt alt om det. Filippa er også sensitiv, dog ikke med tøj, men med mange andre ting bla. støj. Afsted til Kranio sakral massage med os...så tak for det indlæg. Sød kat forøvrigt og så syntes jeg sensitive piger har så mange ekstra ting at slås med, at det er ok at have den trygge sut lidt længere tid end andre børn. ;-)

  SvarSlet
 2. dejligt jeg lige kunne minde dig om det Jeanett :) Og helt rigtigt man som sensitiv pige har lidt ekstra at bøvle med, men det er Ida og det er Eva, der (stadig) bruger sut :) Men en ærlig fejltagelse, måtte bare lige pointere det :) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nåå ja selvfølgelig, hi den beklager jeg

   Slet
 3. Hvor dejligt ARD et virker. Kender ikke ret meget til det, men har på det seneste tænkt meget på det. Har en datter på 4 som er sensitiv over for høje lyde. Men mest fordi hun skærer tænder som en gal om natten. Og jeg mener sådan rigtigt meget og højt. Tænker at det må give en masse spændinger. Ved du om sådan noget kan afhjælpes??? Ja nu blev det vist mere et spørgsmål end kommentar :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Spørgsmål er også bare helt i orden :) Jeg kan sagtens forestille mig sådan noget tænder-skæren må give nogle spændinger og det er netop sådan noget Kranio sakral er godt til at afhjælpe + eventuelle skævheder fra fødslen af. Hvis i bor i Kbh-området vil jeg varmt anbefale den behandler vi har gået hos. Hun har god erfaring med børn :) http://www.kranio-sakral-massage.dk/ - det er hos den behandler, der hedder Simona.

   Slet