Reminder om rabat på det personlige vendespil


Jeg vil blot huske jer på, at Cewe har lavet en rabatkode til pralerier's læsere, der giver 25% rabatbestilling af vendespillet og gælder frem til den 15. august 2013.

Indtast blot VENDESPIL2013 i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling, så bliver de 25% automatisk fratrukket.

Du kan se her, hvad jeg tidligere har skrevet om spillet.

Send flere penge...Vi er i sommerhus på Marielyst.
Vejret er vidunderligt.
Vi stornyder...

Ida har lært at cykle


Ida har lært at cykle. På en rigtig cykel. Bare sådan helt af sig selv - ovre i børnehaven. Jeg vidste det slet ikke, gik faktisk og tænkte, at vi trænede for lidt på løbecyklen med hende, og at der sikkert ville gå laaang tid før hun kom til at lære at køre på rigtig cykel. Men altså, det lille stædige væsen, hun har bare øvet og øvet på de cykler hun nu har kunne komme i nærheden af ovre i børnehaven. Og så en dag da jeg var ovre at aflevere dem, kom hun cyklende på en to-hjulet hun havde fundet. Pædagogerne troede godt vi vidste hun kunne cykle, for det havde hun da gjort hele den foregående uge også...

Jeg skyndte mig derfor at gå på jagt efter en god lille cykel til hende og fandt denne lækre sag som virkelig må siges at være en retro-cykel, der ikke kostede mig andet end en afhentning i Lyngby. Yeahh for godt genbrug! Og hun elsker den - og mest af alt tror jeg, hun elsker det er hendes helt egen og at hun ikke skal låne sig til en cykel af de andre børn, for at kunne øve sine færdigheder.


Vi har også haft den med på tur og senest ned til mormor og morfar, hvor jeg blev helt nostalgisk af at se hende knokle ned af min barndoms grussti for at se på dyr og jagte kattekillinger på nabogården.
 
Straks Ida havde fået sin nye cykel blev Eva, meget højtidligt af Ida, gjort til arvtager af løbecyklen. Hun er dog stadig mest komfortabel med at trække rundt med den, men det gør hun også i god og meget overbevisende stil...

Blødt hår og glatte ben


Jeg afprøver et par, for mig, nye skønhedspleje-produkter fra Billigvoks.dk. Det ene er en Macadamia hårolie-spray. Hårolie er ikke noget jeg har prøvet før og jeg er heller ikke helt overbevist om, at det er noget jeg vil prøve igen. For selvom jeg måske nok synes jeg har mindre krus og fimrehår, så synes jeg også mit hår hurtigere bliver fedtet at se på, når jeg bruger olien.

Mit andet nye bekendtskab er en shaving cream fra eos (dem med de runde læbepomader), som har vist sig at være et langt mere positivt bekendtskab. Jeg har en tendens til sart/sensitiv hud og den ekstra barbering af benene her i sommervejret plejer bestemt ikke at gøre noget godt på den front. Men her synes jeg virkelig cremen er en hjælpende hånd. I og med det er en creme og ikke skum, giver den en god fugtig pleje til huden med det samme, hvilket jeg tror, er hvad der gør den store forskel.

Og husk - du kan stadig få 10% rabat måneden ud på dine bestillinger fra Billigvoks.dk. Skriv blot pralerier i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling.

Mennesker i New York


Jeg er faldet over en fantastisk blog Humans of New York. En virkelig skøn side fyldt med portrætter af New Yorks mangfoldige indbyggere. Sammen med billederne har Brandon, der er fotografen bag, skrevet citater og små historier fra de mennesker han har fotograferet. Der er både vrøvlede, dybsindige, sjove, rørende og sande indtryk fra gaden i New York. Som ham her:

"When I was younger, I spent a lot of time wanting to be like 'this guy' or 'that guy'. Then at a certain age I realized that I'm probably going to stay me, and I should learn to be OK with that."

Fantastisk koncept, fantastiske billeder og en fantastisk tidsrøver, når først man får dykket ned i de mange portrætter.


Alle billeder er lånt her fra.

Nye barnevognskæder til salg


Så har jeg fået lavet en portion nye barnevognskæder til salg.

Er du interesseret i en af dem, så skynd dig at sende en mail til pralerier@gmail.com.

Kæderne er hæklet i uld eller uld-blandinger (dog er de helt neonfarvede kugler i akryl) og har alle en lille bjælde i den midterste kugle og måler ca. 80 cm.

Prisen er 120 kr. pr. stk. og det er inkl. forsendelse.

Kæde 1, gul SOLGT

 Kæde 2, cerise

 Kæde 3, lyslilla

 Kæde 4, blå SOLGT

 Kæde 5, mørkeblå SOLGT

 Kæde 6, turkis SOLGT

Ferieminder på køleskabet


Jesper og jeg har i en del år, gjort det til en tradition at samle på magneter fra de lande og byer, vi har været i. Der kan næsten gå lidt sport i at finde den helt rigtige magnet på ferien. En hyggelig måde at samle ferieminder på synes jeg.

Årets cirkus-tur

I går blev det endelig vores tur til at komme ind og se årets Cirkus Summarum forestilling. Og i år var Eva endelig blevet stor nok til at komme med. Hun har ikke rigtig vidst helt, hvad det var, men hun har i hvert fald glædet sig. "Så bliver jeg glad!" har hun gået og sagt, når vi har talt om Cirkus. Og hun var også glad og kunne koncentrere sig hele forestillingen igennem og klappede og sang. Det var dejligt. Og forestillingen var dejlig. Og i dag har de stort set kun snakket om Cirkus fra de stod op og jeg tror heller ikke, der er nogen ovre i børnehaven, der efter i dag er i tvivl om, at Ida var i Cirkus Summarum i går.


Vi var af sted med min veninde som vi plejer. Hendes yngste var også blevet stor nok i år til at komme med. Så vi var nu 4 børn og 2 voksne og det er en lidt anden småhektisk oplevelse sådan pludselig at være i voksen-undertal end når man kan mandsopdække de små mennesker 1:1. Men det gik faktisk helt fint og selv stik-af-barnet Ida forstod at holde sig (nogenlunde) ved os andre.

Eneste tidspunkt jeg lige fik lidt sved på panden var kort inden vi skulle stille os i kø til at gå ind til forestillingen. Min veninde var gået ud for at tisse af med hendes børn og jeg lige skulle over og låse vores vogn fast. Jeg havde instrueret Ida og Eva til at blive stående ved prinsessekjolerne så jeg hele tiden havde dem inden for syns-vidde. Så var det så der kom et ordentligt vindstød og et efterfølgende klonk fra toppen af teltdugen på det fortelt vi stod inden under og hurtigt herefter blev alle beordret ud af teltet. Her stod jeg så pludselig med en kødrand af mennesker mellem mig og mine børn og en potentielt sammenklapstruende teltdug over hovedet. Jeg nåede lige flygtigt at tænke, at dette var som starten på en klassisk katestrofefilm, men hurtigt havde jeg fat i begge piger igen og vi kunne pænt stille os ud sammen og vente på de fik styr på alle pløkker og skruer igen. Heldigvis! Her efter var den største panik kun den, der opstod efterfølgende i popcorn-køen, da vi jo var rigtig mange, der ikke havde nået at købe popcorn endnu...

Vinderen af vendespil og ekstra bonus-rabat til alle jer andre!Så blev det endelig tid til at trække en heldig vinder af et personligt vendespil fra Cewe. Og af alle de 73 mulige deltagere valgte Random.org at vinderen er nummer 1 - med andre ord Mette, du har vundet! Send mig en mail, så sender jeg dig den rabatkode, du skal bruge til bestillingen af vendespillet.Den store og positive interesse I har vist for vendespillet er dog ikke gået producentens næse forbi, så de har lavet en rabatkode til jer, der giver 25% rabat på bestilling af vendespillet og gælder frem til den 15. august 2013. Indtast blot VENDESPIL2013 i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling, så bliver de 25% automatisk fratrukket.

♥ 6 års bryllupsdag ♥


I eftermiddag kl. 16 er det 6 år siden kirkeklokkerne bimlede for Jesper og jeg.
6 år! Det er jeg både stolt af og lykkelig over

Stadig 10% rabat hos Billigvoks.dk, nye Essie farver og neglelaksreflektioner

De søde mennesker hos Billigvoks.dk er i godt sommerhumør og har ladet den 10% rabatkode du får som pralerier-læser gælde hele juli-måned med. Så der er stadig rig mulighed for at handle godt ind til ferien med en lille rabat.

For at få rabatten skal du blot indtaste pralerier i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling.

Selv har jeg skyndt mig at få fat i nogle af de nye Essie farver, der lige er kommet. Både fra deres Neon Collection (Boom boom room og Shake your $$ makers) og Resort Collection (In the cab ana). Derudover var jeg heldig nok til at få en fra deres Summer Collection 2013 (Naughty nautical) i sponsorgave. Det er sådan nogle fine farver, at jeg slet ikke kan stå for det.


Nogle gange tænker jeg på, hvad det er der gør neglelak så fantastisk og tiltrækkende - i hvert fald på mig. Jeg bliver også nogle gange lidt overrasket over, hvor meget jeg og mine veninder egentlig har at sige om neglelak og hvor lange samtaler vi kan præstere at have om emnet. Jeg mener vi er jo alle voksne veluddannede kvinder, der også har mange andre og vigtigere ting vi taler om og diskuterer. Men alligevel kan vi godt sidde i halve og hele timer og diskutere neglelaks -farver, -kvaliteter,- mærker, -nuancer, -fjernere, over- og underlak. Helt uden, at jeg synes det bliver kedeligt.


Måske er det meget normalt - måske er jeg bare heldig, at jeg har nogle veninder, der har nogle af de samme interesser som mig?

Sommerhjemmet


Jeg har købt nye potteplanter og blomster. Jeg har langt om længe fået sat Æbletræs-lampen fra Fermliving op på børneværelset. Og vi har endelig, endelig, endelig fundet og fået et billede til vores ellers så bare væg i stuen som vi begge synes er skønt at se på. Jeg føler vi har lukket sommeren ind og er klar til ferie og afkobling. Den står på staycation og sommerhustur i år, så vi krydser finger for, at dagens sommervejr er kommet for at blive.

Som et lille ferieprojekt overvejer jeg at male det lille grønne bord, der står mellem sengene på børneværelset. Den nuværende farve er egentlig ok, men det er et gammelt teak-bord og jeg tror desværre ikke jeg har fået grundet det ordentligt, da jeg malede det. Det er blevet meget mat og underligt i overfladen og det er svært at at holde pænt og tørre rent (hvilket er ret upraktisk, når det har den placering det har). Så måske en højglans lysegul, gammelrosa eller måske en varm lysegrå som den farve kaninen i sengen har? Hvad synes I? Og nogle, der ligger inde med et godt malertips ift. teak-møbler?