Slutspurt på udsalget hos Barnlil'

Har du haft is i maven og ventet på slutspurten? Så er det nu du skal tjekke udsalget ud hos Barnlil', hvor vi netop nu har skruet op for udsalget og sat -50% på de fleste af vores udsalgsvarer.

Måske er der lige netop det tøj tilbage du tidligere har haft kig på? F.eks. denne alt for lækre panda-flyverdragt fra Mini Rodini. Til halv pris!


Et lille tiltrængt løft
I juleferien fik vi langt om længe givet vores soveværelset et lille tiltrængt løft. Udover at jeg nu kan have alle mine essie stående fremme, har vi (læs: Jesper) fået sat et spejl op derinde. Spejlet er i fin blå porcelænsmosaik og er et arvestykke fra min morfars hjem, hvilket kun gør det endnu finere i mine øjne.

Over sengen har vi (igen: Jesper) sat en hylde op (som jeg dog var kørt til Ikea efter). På hylden står bl.a. en lille potteplante, som jeg har pimpet med lidt masking tape. En hurtig og fin lille detalje, der nemt kan skiftes ud, hvis/når humøret er til det.
Masking tape'en har jeg også brugt til at lave en slags alternativ ledningskjuler til de ledninger, der hænger ned fra fjernsynet som vi (ja, jeg har jo faktsik fået boremaskineforbud) også har fået hængt op.Jeg er rimelig ene om, her hjemme i al fald, at synes det er en alletiders smart idé med masking tape om ledningerne. Om du synes det er smart eller ej, så er idéen hermed givet videre.

En lille essie-udstillingJeg har lige stillet alle mine essie-neglelak op på række i soveværelset. Ihh, hvor de altså klæ'r hinanden! Og ihh, hvor kan jeg pludselig se, hvor mange jeg er kommet til at få samlet mig...

I ♥ essie

Kattekostume

Af de 2 fastelavnskostumer jeg skal lave i år, er Idas klart det nemmeste at gå til, hvorfor det så også er blevet det jeg har fået lavet først.Udover at købe en sort bluse og et par sorte leggings har jeg selv skulle lave:
  • en hale
  • et tylskørt (ja, for det har en kat da naturligvis på)
  • ører 
  • en sløjfe
Tylskørtet har jeg syet i en blød tyl med filtprikker fra Stof2000 og brugt mønster samme sted fra på en rundskåret etage-/lagkagenederdel med ribkant, og brugt dobbeltlag tyl til hvert lag, for at give lidt mere strut.Halen har jeg lavet ud af et stykke af det samme ribstof som til nederdelen og så har jeg syet det fast på et lille bælte, jeg også har lavet ud af ribstoffet. På den måde ses det ikke så tydeligt når det sidder rundt om livet.Ørerne er 2 sorte trekanter med pålimet lyserød filt, som jeg har syet fast på et hårbånd fra H&M.


Sløjfen er lavet i Liberty og holdes sammen med en stor stofbetrukken knap. Jeg havde først tænkt sløjfen skulle sidde øverst foran på blusen, som kattens halsbånd, men Ida mente selv den hørte til på halen - og det ved hun jo nok bedst, når det nu er hende der er katten...

Kostumet blev helt færdigt her til morgen og er blevet meget vel modtaget. Vi har faktisk haft en lille kat gående rundt herhjemme det meste af formiddagen.Hæklet hue

Min hæklede hue er blevet færdig - og heldigvis for det, for jeg har haft hårdt brug for den lige siden jeg hæftede den sidste ene og Kong Vinter meldte sin kolde ankomst (igen!)... Brrrr!
Den er, hvis jeg i al beskedenhed skal sige det selv, blevet rigtig god og rævehale-pompom'en gør, at den lige bliver den lille smule mere lækker at se på. Opskriften er super nem at følge og jeg kan rigtig godt lide at den er hæklet, men ser strikket ud. Både opskrift og materialer har jeg købt hos Yarnfreak og jeg har brugt garn i farven mint til min hue.

Ifølge opskriften, eller i hvert fald det medfølgende billede til opskriften, skal den være i fuld længde, men jeg synes den har en meget bedre pasform, hvis man laver et opsmøg på den. Så får man også lidt ekstra varme på pande og ører.


Når nu det skal være så p****koldt må man jo finde glæde i at kunne flashe lækre vinter-accesories.

Mini-me-modeblogger


Eva har leget mini-modeblogger. Hun var helt med på, at jeg skulle tage billeder af hende og tog armene op når jeg sagde det og kiggede på opfordring også lidt henkastet ind i stuen og prøvede sågar at efterligne mit "poserende" ansigt. I kan jo så selv prøve at forestille jer, hvordan jeg sad og så ud i hovedet på den anden side af linsen, da billedet herunder blev taget.


Den lækre jumpsuit er seneste (/eneste) af Evas udsalgskøb fra Popupshop og jeg har naturligt nok købt den lige her, på mit arbejde. Vi kører stadig udsalg og har - udover jumpsuits - en del lækre sager tilbage til -40%.

Tid til kostumer?

Okay, jeg er måske liiidt tidligt ude. Men der er faktisk slet ikke så længe til. Fastelavn falder 10. februar i år. Og jeg kan godt lide at være i forholdsvis god tid med sådanne ting. For jeg kan godt lide at lave børnenes fastelavnskostumer.Ideerne har i dag flyttet sig fra tanker til skitser og noter, for derefter at blive omsat til materialer, der nu skal syes, laves og ordnes.Ida har helt siden sidste år, sagt at hun ville være kat, næste gang til fastelavn. Og det holder hun stadig ved. Eneste twist har været, at det nu skal være en kat med et sort tylskørt. Det bliver det så. Derudover skal jeg have lavet ører af filt sat på et hårbånd og så lavet en hale, der på en eller anden måde skal monteres på skørtet. Resten er blot en sort bluse og et par sorte leggings.


Eva har stadig ikke rigtig nogen mening om sin udklædning, så hende har jeg besluttet skal være Alice i Eventyrland med en lille blå kjole, hvidt forklæde, sort hårbøjle og et par rød/hvid stribede strømpebukser. Tror hun bliver mega nuttet og jeg kan slet ikke vente nu, med at få syet kjolen til hende.

Er du - eller dine børn, i gang med fastelavns overvejelserne?

Faster Than Light


Ufatteligt nok har jeg lige siddet og lavet invitation til Evas 2 års fødselsdag. Det er som om tiden før man fik børn foregik i almindelig hastighed, hvorimod det nu føles som om det hele foregår i FTL-hastighed. I hvert fald, når jeg som nu sider og tænker tilbage på de 2 små år der er gået...

Udsalg!

Så er det nu! Fra i dag er der udsalg på barnlil.dk og der er virkelig mange lækre sager at finde derinde til -40%Før-udsalgs-aften hos Barnlil'


Det er blevet udsalgs-tid hos Barnlil', hvor jeg arbejder. Det hele bliver skudt i gang med en før-udsalgs-aften i butikken på Smallegade i morgen mandag d. 7. januar 2013, hvor vi holder aften åbent i butikken kl. 18-21 og alle er velkomne!

Der vil være 40% på udsalgsvarerne, så der er virkelig mulighed for at gøre sig et par gode kup.

Det er første gang jeg skal være med til at holde udsalg og jeg glæder mig - det bliver helt sikkert både hårdt og sjovt.

Der kommer også udsalg i webshoppen, dette starter dog først fra onsdag d. 9 januar 2013.

Efter-jul-pasteller

Oven på al den glitter, guld og grantræer som den sidste halvanden måneds tid har budt på, kommer der en helt naturlig modreaktion med trang til lys, rene flader og ikke mindst pasteller. Sådan har jeg det i hvert fald og ved at mange af jer andre har det på helt samme måde.

Her er lidt post-jul snapshots med fokus på de pasteller vi omgiver os med for tiden her hjemme. Sammen med det milde vejr vi har os for tiden har jeg en spirende fornemmelse af, at foråret er liiige rundt om hjørnet, selvom det i princippet jo sagtens kan nå at blive snevejr og isvinter inden vi når dertil. Håber dog det milde vejr fortsætter, da jeg synes jeg har oplevet det snestorm jeg har haft behov for denne sæson.

Min trang til pasteller har også vist sig i mit seneste valg af produkter jeg har fået i gave fra billigvoks.dk (der lige nu afholder januar-udsalg) nemlig den lysegrønne Cucumber håndlotion fra Eos og Virgin Orchid neglelak fra Essie. Dejlige produkter og dejlige farver, der passer lige til mit efter-jul-pastel-humør.

Huer


Jeg har fået lavet mig en ny pompom i en passende størrelse og tyngde til min hue. Den er nu syet på og taget i brug. Selve pompom'en er blevet helt som den skal, men multicolor-sammensætningen synes jeg måske er blevet mere sjovt end kønt. Det har hele tiden været min tanke, at en pompom skulle være midlertidigt på huen indtil jeg fandt en rævehale-pompom til at sætte på i stedet.
Rævehalen er nu fundet hos Yarnfreak, men sammen med den fandt jeg også en opskrift på en hæklet hue som jeg synes ser rigtig fin ud og da jeg synes det er meget nemmere at hækle end at strikke har jeg straks kastet mig ud i at lave sådan en - med rævehalen på. I stedet tror jeg den grå må få sig en ny og mindre multifarvet pompom.

Den færdigt hæklede hue kan I se her hos Frk. GarnGlad, hvor jeg også selv fik tippet om pelspompom'erne.

BogstavplakatI juleferien har vi fået brugt noget tid på at få gjort noget ved nogle af de større og mindre indretningsprojekter, der har været under planlægning i noget tid. Blandt andet har jeg fået købt ramme til og ophængt denne super flotte ABC-plakat fra Grafisk Giraf på børneværelset.


Jeg er vild med den og med kombinationen af de enkle bogstaver og de fint detaljerede sommerfugle.


Pigernes værelse er så småt ved at ændre lidt stil - både så det passer til morens skiftende smag inden for børneineriør og så det forbliver alderssvarende i takt med at de vokser. Inden for det næste års tid regner vi også med at udskifte de 2 Noah Beds med en køjeseng og det giver jo helt nye indretningskrav og -muligheder. Det er godt, for noget skal der til for at distrahere mig fra, at det skal til at være slut med små baby-tremmesenge...Suk! Men som sagt, der må fokuseres på det positive i udviklingen!Pompom

Det er mange år siden jeg har lavet garn pompom'er. Jeg tror faktisk ikke jeg har lavet en siden jeg gik i de små klasser i folkeskolen. Forleden købte jeg mig imidlertid en simpel grå hue fra Moss Copenhagen og tænkte den ville være fin med lidt lir på toppen og så var det jo oplagt at se, om jeg mon stadig kunne huske, hvordan man laver sådan en pompom.

Klippe og så ellers bare vikle, vikle, vikle...

Og så klippe igen.Jeg kunne godt huske, hvordan man fik lavet sådan en sjover. Men trods en ret stor tilstudsning er det blevet en meget tæt og garntung pompom jeg her har fået lavet mig og jeg tror den ville trække min hue helt af hovedet med sin vægt, hvis jeg syede den på. Så denne pompom har pigerne fået at lege med og så må jeg på den igen med en lidt mindre og lidt luftigere pompom til min hue.