På grene

Jeg har anskaffet mig lidt buksbom- og lærkegrene, der kan holde på noget af den hængende julepynt vi har. Indtil juletræet kommer synes jeg altid det er lidt svært, hvor man skal gøre af alt det finde hængepynt. Vi har ikke nogle oplagte steder og er ej heller typerne, der lige hænger en troldepil ned fra loftet (læs: vi kan ikke overskue kroge i loftet eller unødige huller i vægge og karme).

Men denne løsning med grene i vaser fungerer rigtig fint og tilfredsstillende. Tidligere år har jeg også eksperimenteret med andre slags grene til at holde på pynten. Jeg synes dog (i år i hvert fald) at både buksbom og lærkegrenene giver sådan en dejlig ekstra fylde mellem pynten end de nøgne grene, som fx. troldegrenen, gør.

Libertyhjerterne (som nogle af jer måske husker) er en af de aller første ting jeg lavede, lige efter jeg startede bloggeriet. Det er samtidig også den første julepynt jeg lavede til vores nuværende hjem, som vi dengang lige var flyttet ind i. Det er nu 4 år siden og der ligger allerede så meget mindeværdi i de hjerter, hvilket jeg synes er fantastisk hyggeligt. De kommer selvsagt op hvert eneste år, dog med lidt variation i deres placering.

8 kommentarer

 1. Det ser bare så hyggeligt ud... og dejligt frisk med de grønne buksbom

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ser nemlig dejligt frisk ud, ved slet ikke hvorfor jeg ikke har haft brugt eller tænkt på den slags grene de tidligere år :)

   Slet
 2. Det ser altså supergodt ud at anvende sådanne grene til ornamenterne. Det er en rigtig god idé, for som du også skriver, så ligger det fine hængepynt, indtil træet skal pyntes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og det er sådan lidt ærgerligt, så meget pynt man ikke kan få op med det samme synes jeg :)

   Slet
 3. Dine hjerter er skønne. Og dine fine engle ligeså : )

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint og dejlig med noget grønt ind til ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, synes også det er dejligt forfriskende med de grønne grene til :)

   Slet