Kogle-engle - DIY


Krudtuglens Mor's IG-profil faldt jeg for nogle søde grankogle-engle og jeg har her forsøgt at gøre Christina kunsten efter og samtidig tilføjet disse kogle-engle mit eget touch.

De står nu i vores vindueskarm og venter på vores juletræ som de skal op at hænge på.

DIY: Hovederne er store og mellemstore kork-perler (fordi det var den slags jeg havde. Store træperler kan lige så vel bruges) som jeg har stukket et stykke ståltråd igennem og snoet fast nede på koglen. For at holde ståltråden i spænd har jeg trukket den igennem en perle (og en blomst). Vingerne er klippet i fri hånd i noget mosgummi med glimmer og limet fast med limpistol.

4 kommentarer

 1. Hvor er de søde. God idé og ungerne kan jo faktisk godt være med på denne idé :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare skønne! Der skal bare pyntes op med engle til jul!

  SvarSlet
 3. de er yndige! Og kan vel også sagtens laves med nissehuer og hvad med måske gevir og rød næse? :)

  // Rikke //
  CUPCAKE-STYLISTEN

  SvarSlet
 4. De er virkelig søde. Er sikker på de bliver fine på juletræet.
  Hyggelig blog du har. Tak for kigget.

  SvarSlet