Juledekorationer

Da min mor oprindeligt er udlært blomsterdekoratør, har der altid været masser af juledekorationer (og alle mulige andre slags blomsterdekorationer) i mit liv. Men selvom jeg synes de er kan være flotte og jeg selv er en meget kreativ person, så har det aldrig rigtig fanget mig at lave dem selv.

Nu er mine børn heldigvis blevet store nok til, at de kan stå for at lave årets juledekorationer. Så efter en weekend hos mormor og morfar i starten af december kom de hjem med disse flotte juledekorationer.Ida har lavet den til kalenderlyset og jeg må sige jeg er imponeret over hendes stramme linje i den afstemte farvesammensætning og valg af pynt


Eva har været lidt vildere i sin farvesammensætning, men har til gengæld valgt kun at have 3 forskellige slags pynt i sin dekoration.

 I den sidste lille ekstra dekoration er Eva gået all-in på glimmerlooket.

Ingen kommentarer