Headpiece


Det var kærlighed ved første blik, da jeg første gang så det fine indianer-headpiece hos Mette på Carlas Café. Jeg har bare ikke rigtig kunne finde det og så har jeg glemt det lidt igen. I går stødte jeg tilfældigvis på det igen her og forelskelsen blev igen vakt til live og ligeså hos Ida, der også så det. Men jeg må så også indrømme, at det gjorde nærigheden også, da jeg så prisen på det!

Var penge ikke noget problem havde jeg helt sikkert købt det på stedet. Men sådan er det desværre ikke for tiden. I stedet har jeg været i Panduro og en tur i hjemmelagret og efter en svingom med symaskine og limpistol har jeg fået lavet min helt egen indianer-headpiece.

Det er tiltænkt Ida, men nu da jeg selv har stået model med det på, tænker jeg, at det faktisk vil være ganske fint som Nytårs-hovedbeklædning til voksne også.
PS: Til gengæld kan jeg godt nu, forstå den lidt pebrede pris, for det kræver alligevel et vist håndarbejdssnilde og tid, for at få det fine resultat. Er du ikke selv så fingernem kan du købe Wovenplays fine headpiece hos Lille Figaro blandt andre.

4 kommentarer

  1. Skal jeg være helt ærlig, så kan jeg meget bedre lide dit. Der er flere farver på og med meget mere spræl. Super flot.

    SvarSlet
  2. Ihh tak skal du have. Jeg (og Ida) er også blevet ovenud tilfreds med det :)

    SvarSlet