God brug af digitale billeder #4: FotokalenderEn fotokalender må vel siges at være en evigt oplagt julegaveide. Personlig og anvendelig for modtageren og for giveren er det sjovt at bladre gennem det forgangne års fotoarkiv og udvælge nogle af favoritterne til kalenderen.

Selvom det er en oplagt gaveide, har jeg for første gang i år prøvet at lave en fra pigerne, som de har givet deres morfar, der havde fødselsdag for en uges tid siden. Jeg har lavet den hos Pixum, der lige nu giver 20% rabat på alle fotokalendere.

Siden vi blev forældre har vi desuden også hvert år lavet fotobøger fra Pixum, med billeder af pigerne fra året der er gået, hvilket også altid plejer at være et gavehit hos bedsteforældrene.

3 kommentarer

 1. Hvor ser den fin ud den fotokalender, den skal nok vække glæde!
  En lille disclaimer herfra, så er man nu over fristen hvor pixum lover at fotokalendrene når frem til jul, de gør deres yderste, men man er altså ikke helt sikker på at den kommer til at lægge under træet d. 24.
  (Jeg skriver det fordi vi for 2 år siden d. 2 januar modtog 32 julebilleder der skulle være brugt til julekortene, det var lidt bittert ;-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja du har ret, jeg er nok liiige et par dage for sent med det her indlæg. Det kan være svært at nå det hele her i december :)

   Slet
  2. Det er det, og derfor har jeg lige sendt manden i centeret for at få fremkaldt billederne i en fotobutik, da vi igen i år ikke var i god tid ;-) Det må blive næste år!

   Slet