God brug af digitale billeder #3 - PrinticApp + Give away!

Jeg har tidligere skrevet om God brug af digitale billeder #1 og #2, og det er et tema jeg godt kan lide at vende tilbage til. For hvor er der bare mange af de uendeligt mange billeder man tager, som bare ender i et eller andet tvivlsomt tilgængeligt kartotek på harddisken. Sådan er det i hvert fald for mig, og jeg hader det en lille smule.

Men heldigvis er der også rigtig mange forskellige måder man kan gøre brug af (i det mindste) nogle af ens bedste digitale billeder, hvilket jeg har givet eksempler på i mine tidligere indlæg om emnet.

Til dette indlæg har jeg afprøvet den App, der hedder Printic, hvor man kan bestille små polarid udprint direkte fra telefonen. Man skal som minimum bestille 3 fotos til print og så kan man få dem sendt lige hvorhen i hele verden man vil have det. Som en slags real-life mms'er. Eller man kan få dem sendt hjem til sig selv. Det koster det samme.Da jeg har en rigtig god (og super sej!) veninde, der lige har fået muligheden og taget springet og er flyttet hele den lange vej til New York, synes jeg det var ganske oplagt at sende hende min første testpakke af Printics med en lille hyggelig hilsen hjemme fra. Måden at kombinere det højdigitale som vi i dag er så vant til, med noget helt "gammeldags" og nærværende som fysisk post, er så godt tænkt, synes jeg.

Jeg er selvsagt vildt begejstret for App'en og konceptet og det, at det virkelig kan lade sig gøre, at jeg sidder her i København og vælger lidt billeder på min telefon, der så sender en bestilling til Paris, der så ender som fysisk post helt ovre på den anden side af Atlanten inden for ganske få dage.Efterfølgende har jeg været inde og bestille flere Printics hjem til mig selv. Blandt andet med små seværdigheder fra børnenes liv - lige til opslagstavlen og stolt fremvisning til familie og venner. Noget de ikke så nemt kan komme til, når billederne kun ligger på mors og fars telefon eller iPad.PrinticApp'en er gratis at hente, virkelig nem at bruge og leverer et godt produkt til gode priser, hvori levering til hele verden som sagt er inkluderet. Og som pralerier læser har du nu muligheden for at vinde 8 gratis prints fra PrinticApp. 

For at deltage i lodtrækningen skal du blot skrive en kommentar til dette indlæg og fortælle, hvem du gerne ville sende nogle Printics til. Måske du, som jeg, har en kær bosat langt væk, der kunne trænge til en sjov lille hilsen? Eller måske du selv står og mangler nogle printede billeder til et projekt eller noget helt andet.

Jeg trækker en vinder blandt kommentarene på mandag d. 16. december 2013. 


OBS: Konkurrencen er slut

41 kommentarer

 1. Det er godtnok smart og fine billeder der kommer ud af det :) det må afprøves!

  SvarSlet
 2. Hvor smart :)
  Jeg ville helt sikkert sende de 8 billeder til min lille søster der befinder sig i Rumænien :) der skal hun være i 10 måneder..
  Det er hendes første tur væk fra familie og hendes første jul alene, så nogen af billederne skulle nok være med lidt jule stemning ;)
  Håber jeg vinder !

  Mvh Malene

  Malurne@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg vil sende billeder til bedsteforældrene på Fyn:-)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det fint! Hvis jeg vinder skal min søster i kina have en lille hilsen ☺️ Hilsen Camilla Maria camillamariafurunielsen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Jeg har noget nær familie vi ikke har mulighed for at se, dem ville jeg gerne glæde med billeder af mine tre guldklumper
  charlottelemming@gmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg tror, jeg ville sende et par breve afsted til en flok veninder med forskellige billeder af livet på landet; hovedmotiverne skulle selvfølgelig være børnene og os. Jeg ser mine veninder sjældent nu, fordi vi er flyttet, så lidt gammeldags snailmail ku' være hyggeligt.. Fint koncept! :)

  SvarSlet
 7. Jeg vil sende billederne til en kær veninde i Aarhus, som jeg ser alt for lidt efter min mand og jeg flyttede til Sjælland.

  SvarSlet
 8. Jeg ville sende dem til min mor, da hun betyder alt for mig,

  SvarSlet
 9. Hold op det er smart! Jeg ville helt sikkert sende lidt til familien :-)

  SvarSlet
 10. Smart og helt nyt for mig. Har gode venner i Frankrig og Spanien som ville blive glade for en hilsen og så ville jeg da gerne selv have nogle her hjem til!

  SvarSlet
 11. Super smart! Jeg ville bruge dem som til og fra kort:-) Så det er hele familien!!!
  Hilsen Mette (mette_green@live.dk)

  SvarSlet
 12. Jeg tænkte at jeg ville sende dem til børnenes oldefar. Han vil elske dem. Men Mettes idé med til og fra kort, det er også en fed idé

  SvarSlet
 13. Jeg tænkte at jeg ville sende dem til børnenes oldefar. Han vil elske dem. Men Mettes idé med til og fra kort, det er også en fed idé

  SvarSlet
 14. Den app kendte jeg slet ikke - den skal jeg da have for det er da en fantastisk ide. Jeg ville helt klart sende nogle skønne billeder afsted til familien som bor iden anden ende af landet og ikke ser ungerne så tit. Mvh Ruth (ruthszoeke@gmail.com)

  SvarSlet
 15. øj hvor fint! Hmm hvem ville jeg sende til?? Tror nærmere spørgsmålet er, hvem vil jeg ikke sende til? I første omgang ville jeg nok selv beholde dem. Jeg har nemlig kun et eneste fotografi hængende derhjemme. Det kunne være så hyggeligt med billeder af mine små niecer jeg ser så sjældent. Men måske skulle man netop sende billederne til dem! Så de ikke glemte mig??

  SvarSlet
 16. Nøjjjj hvor er det bare mega smart... Jeg vil helt bestemt bruge det på at sende billeder hjem fra mine ferier. Vi var 3 uger i USA i sommers, hvor dette hvilket ville tjene langt bedre end et almindeligt post kort...
  Mvh Tina (nielsen@tinaogmogens.dk)

  SvarSlet
 17. Jeg ville bruge billederne selv til min lille datters første billedalbum. Vi har haft det noget tid, men har aldrig fået sat billeder i det. Nu må det da være på tide! ;-)

  SvarSlet
 18. Hvor smart er det lige :)

  Jeg ville sende billederne til min bedstemor som jeg ikke ser så tit.

  SvarSlet
 19. Det ser simpelthen så godt ud og de otte prints skal sendes til min STORE datter på 16 - måske jeg kan overraske hende med noget hun ikke kender endnu????? :O)

  SvarSlet
 20. Helt klart bedsteforældre :).
  Kender du forresten app'en touchnote ?
  Mvh lise_jensen98@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Det er godt nok smart, uanset hvad det skal afprøves!

  SvarSlet
 22. Det lyder da super fint. Må hellere få set lidt mere på den, er nemlig også ked af alle de billeder der bare er gemt væk i elektronik.
  Mvh Astrid Vind

  SvarSlet
 23. Super smart, jeg vil sende til bedsteforældre
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 24. Det lyder rigtig smart. Det skal farmor vist lære så hun kan få nogle gode billeder af sine børnebørn. Vi bor på Sjælland og hun bor i Jylland og det er desværre ikke så tit vi ser hinanden ;-)

  SvarSlet
 25. Synes simpelthen det er sådan en smart idé. Der går alt for mange billeder i glemmebogen nu hvor alt er digitalt. Jeg gad godt at vinde nogle hjem til mit eget køleskab og til min venindes køleskab. Så kan vi gå og kigge på gode minder vi har sammen, i hverdagen når vi er langt fra hinanden :-)

  SvarSlet
 26. Det ser virkelig smart ud.. Jeg tror jeg vil benytte mig af dit eksempel og lave en opslagstavle med flotte billeder :-)

  tine-c@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Hvor er det en hyggelig idé!
  Jeg kunne godt bruge billederne til at pynte i køkkenet derhjemme. Har købt noget fin snor og små klemmer, der skal hænges op som en slags 'opslagstavle' og der ville disse små fotos passe perfekt! :)

  Glædelig jul!

  chinavianliving@gmail.com

  SvarSlet
 28. Så fede.. Jeg ville sende til min datters Oldemor i Norge, som elsker at få billeder :)
  nicoline_niemeier@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg ville sende skønne billeder til familien på den anden side af jordkloden. :)

  Eeyorenyk
  eeyorenyk(snabel-a)live.dk
  www.cautious.dk

  SvarSlet
 30. Ej hvor smart :) tror jeg ville sende billeder til min familie :) alle kan bruge en hyggelig/sjov hilsen...

  //Maja
  maja3012 (a) hotmail (.) com

  SvarSlet
 31. Jeg ville enten sende dem hjem til mig selv og hænge fint op på mit køleskab :) Ellers skulle de sendes til min veninde maia, som er flyttet til London.
  - Ditte Sørensen
  ditte.helbo@hotmail.dk

  SvarSlet
 32. Hold op det er smart. Det må jeg kigge nærmere på. Har nemlig en datter der bor hos sin far på Færøerne og min svigerfamilie bor på Bornholm. Og tit får man jo ikke printet billeder ud og sendt af sted. Så helt klart noget jeg skal ha kigget nærmere på :-D

  Skindbjerg.olsen@hotmail.com

  SvarSlet
 33. Jeg vil gerne glæde min kæreste som bord i den anden ende af landet <3
  Knus Maria // mariamoeller@live.dk

  SvarSlet
 34. Jeg deltager :-) Jeg vi gerne pynte min væg med disse billeder :-D
  mariaelmelund@gmail.com

  SvarSlet
 35. Jeg ville nok sende bilderne til mine bestemødre (lillepigens oldemødre) der er bosat i Norge!

  SvarSlet
 36. Jeg ville sende en bunke billeder til min kære veninde hjemme i DK. Efter at vi er flyttet til Sydney for 1,5 år siden har vi ikke fået talt så meget sammen, som jeg gerne ville. Min veninde kan bedst med det gammeldags, så en stak fysiske billeder ville være ideelt til at fortælle historien om vores oplevelser herude.

  SvarSlet
 37. Det er da smart! Jeg ville sende nogle til mine søstre, som jeg ser alt for sjældent, for jeg ved at de ville blive mere glade en nogen andre, og de er altid så god til at hjælpe mig, så de fortjener en masse kærlighed, og det er hvad de billeder ville være.

  SvarSlet
 38. Jeg kendte kun Stickygram som mulighed for at få printet mobilbilleder - og så ender de på magnet. Det der Printic er da mere smart!

  Hvis det var mig der vandt ville jeg få lavet billeder fra sammenhænge hvor mine veninder og jeg har lavet ting sammen, og bruge dem som små "værtindegaver". I så fald håber jeg da, at jeg kan finde nogle billeder der er på linje med to små numser på toilet. Det ville de blive glade for ;)

  Hilsen Line

  eskerodder(at)ofir.dk

  SvarSlet