Julepynten kommer snigende


Fin, fin julepynt sniger sig så småt frem herhjemme - og det er vel at mærke inden jeg har været på loftet efter den store kasse med julepynt.

I år har jeg mest lyst til julepynt, der ikke er for rødt og grønt. Klare farver, pasteller og guld er tilgengæld mere end velkomment. Det samme var de fine porcelænsengle fra Abildgaard, som jeg har fået til omtale fra Rikki Tikki.

Englene, der er lavet i porcelæn, har et enkelt og fint udtryk og jeg synes de passer godt ind sammen med både det helt klassiske julepynt eller som kontrast/nedtoner til det lidt mere skæve julepynt jeg også har en forkærlighed for. Desuden kommer englene i en lækker indpakning, der gør det nemt og sikkert at opbevare dem hele resten af året, hvor vi ikke pynter op til jul.

12 kommentarer

 1. Sikke fine sager. Er helt vild med dine små engle.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er ret så fine synes jeg også :)

   Slet
 2. Hvor fint, elsker julepynt - samler selv på glaskugler, især de med sjove figurer, har fx også den lyserøde frø (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan nogle glaskugler kan jeg næsten heller ikke gå forbi, hvis jeg ser dem i butikkerne :)

   Slet
 3. Fine figurer du viser på første billed - den slags er jeg altid på udkig efter :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Sådan nogle fanger også altid mit øje :)

   Slet
 4. Sikke nogle søde engle og stof hjerterne er da også vildt fine. Her er også begyndt at snige sig lidt jul ind:0) Kan bare ikke lade være.

  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Stofhjerterne er også en af mine all time favorites siden jeg lavede dem for 4 år siden :)

   Slet
 5. Svar
  1. Tak, ja det synes jeg også og forhåbentlig kommer der efterhånden mere og mere :)

   Slet
 6. Dem har jeg også kigget efter og de er så fine....:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fint og også dejligt med lidt ny pynt sammen med det gamle :)

   Slet