Inspiration til 30-somethings ønskesedler

I forlængelse af min inspirationscollage til de 3-4 åriges ønskesedler er her, hvad jeg går og godt kunne ønske mig i år.4 kommentarer

 1. Kæft, hvor er den ring smuk. Den røg lige ind på min liste også (:

  - Kit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen den er også bare så smuk. Har faktisk sukket lidt efter den i et par år, så håber det snart er min tur til at blive begavet med den :)

   Slet
 2. Åh den ring der...også på min liste :)
  Men øv, jeg er altså stadig skuffet over at min bydel ikke figurerer på Kortkartellets Københavner kort... men når det engang kommer (?) så skal vi også have en - gerne i kobber :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den smukkeste ring jeg længe har set, synes jeg også :) Jeg er tværtimod i den situation, at jeg ikke kan vælge hvilket kort jeg helst vil have, da jeg synes jeg har en tilknytning til alle 3 af de viste; Frederiksberg er der hvor jeg bor nu, KBH har jeg boet i stort set alle bydele og ser det som sådan stadig som min "Hometown". Lolland Falster er der jeg er vokset op og hvor mine forældre stadig bor :) Hvad bydel er du fra siden det ikke figurerer på KBH-kortet?

   Slet