Dessert-event - ADVARSEL: Lækkersult kan meget vel opstå!


I sidste uge var jeg inviteret til et dessert-event af Lahme Kommunikation og Urtekram i forbindelse med sidstenævntes lancering af Rigoni marmelade i deres sortiment. Og hvem kan sige nej til et velsmagende dessert-event? I hvert fald ikke mig. Så sammen med flere andre bloggere brugte jeg en aften på Suhrs Madakademi med at høre om den italienske marmelade, bage, smage og bedømme og ikke mindst hygge i det gode selskab.


For at lægge en let bund inden vi gik i gang med det hårde arbejde det var at smage på alle lækkerierne fik vi nogle fine små madanretninger i glas og her lærte jeg så et nyt begreb, nemlig Cupfood. Ganske genialt.


Af desserter blev der lavet cheesecake, blåbærmuffins, macarones, chokomouse, fyldte dadler og hindbærsnitter (som jeg var med til at lave). Gennemgående for alle desserterne var selvfølgelig at Rigoni marmeladen og/eller deres lækre chokonødde-creme (oh my!) blev brugt i opskriften.

Aftenens hårdeste opgave var helt klart at skulle afgøre, hvilken dessert man syntes smagte bedst og det blev selvfølgelig også et ret tæt løb, men Cheesecaken løb alligevel af med en sejr.


2 kommentarer