Babyfrit børneværelse


Vi har længe talt om, at når Eva smed bleen og vi ikke længere skulle have puslebord på værelset, skulle vi flytte om derinde og pigerne fik i den forbindelse lovning på en køjeseng. Nu har Eva snart været ble-fri i et par måneder (jep i en alder af 2 år og 7 mdr. #morerstolt), så det var blevet tid til, at vi voksne også skulle leve op til vores del af aftalen.

Så i løbet af sidste uge har vi fået leveret en fin køjeseng (som jeg samlede helt selv!), fjernet puslebordet, købt et skrivebord og solgt den ene af de lækre Noah Beds som de sov i før (den anden er røget på loftet, fordi en af os ikke helt kan nænne og skille sig helt af med det fine møbel, som jeg har været så glad for at lægge mine bittesmå babyer i). I weekenden fik vi hele omrokeringen på plads inde på værelset og det er bare blevet sådan et dejligt rum at opholde sig i. Det var det såmænd også før, men nu passer det bare bedre til et par lidt større piger end til de 2 små babytumlinge de efterhånden ikke kan kaldes længere.

Og apropos dem, så er værelset ikke helt babyfri, for se lige de 2 små basser her på opslagstavlen. Suk altså, hvor tiden er gået hurtigt...Bonusinfo:
 • Køjesengen er af mærket Hoppe Kids og er 160 cm lang, men den fås også i 200 cm. Vi fandt den på tilbud hos Babyshower.dk
 • Skrivebordet er fra IKEA.
 • Som den bevågne læser måske har bemærket, har vi ingen stole til deres skrivebord. Jeg har dog fra pålidelige kilder at julemanden højest sandsynligt kommer forbi med et par af de her til jul. Det håber vi i hvert fald.

16 kommentarer

 1. Super lækkert værelse til et par friske tøser :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, vi er også godt tilfredse :)

   Slet
 2. Hvor er det blevet fint, tænk de allerede er ved at være så store... Jeg har også lige indrettet værelse til den store, og Karla er snart for stor til tremmesengen, så skal hendes værelse også opgraderes...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tiden går bare så stærkt. I næste måned starter Eva i børnehave og så er det virkelig 2 store børn man har :)

   Slet
 3. Hvor er det bare blevet godt! Kan lige se de to tøser være ellevilde :-)
  Herhjemme tænker jeg også lidt på at lave endnu et "storpige" værelse. Vi gjorde det da hun var 2,5-3 år. nu er hun 4 og leger ikke så meget med sit legekøkken længere.. påtænker skrivebord mm. men er i tvivl om det er for tidligt.
  Kom til ar tænke... Hvad med det lidt børnede legetøj (legekøkken, dukker, spil my little pony, og alt det lyserøde stads) har i slet ikke det, og i så fald, hvor opbevarer i det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har også lavet om et par gange i takt med de er vokset. Ida er også 4 nu og det er klart hende, der har mest glæde af skrivebordet lige nu. De leger begge 2 rigtig meget med legekøkken stadigvæk og det står inde i stuen, hvor vi også har et par kasser med Duplo. De har lidt dukker og spil som vi har i nogle kasser i reolen helt op ad væggen til venstre og My Little Pony's som står i en kurv under bordet med alle Scleich dyrene. Som udgangspunkt kan vi rigtig godt lide, at de ikke har for mange ting og når noget nyt kommer ind rykker noget andet ud. Det har fungeret rigtig godt for os indtil videre :)

   Slet
 4. Ser bare rigtig lækkert ud...... mødre og julemanden har bare nogle særlige forbindelser......:0)
  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er godt man får en direkte linje til julemanden samtidig med man bliver forælder :)

   Slet
 5. Hvor er det blevet fint, jeg elsker ideen om at børn kan dele værelse, men tvivler på at det bliver muligt hjemme hos os, det det er end med at der en næsten 4 år imellem dem (den nye lillebror kommer til marst) Så jeg tror ikke de kommer til at sove i køjeseng - selvom jeg syntes det havde været så hyggeligt (jeg delte selv værelse med min søster da vi var børn, men der er også kun 1,5 år mellem os) Hvor mange år er der mellem dine piger ?
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer jo også både an på plads og børnene, hvad de synes om det. Der er også kun 1,5 år mellem mine piger ligesom med dig og din søster, så indtil videre tror jeg slet ikke de kan forestille sig, at de ikke skulle have samme værelse :)

   Slet
 6. Sikke fint det er blevet. Jeg har også lavet om på mine børns værelse fornylig, der gik det fra kun at være Livas til nu også at være lillebrors, så det skulle gøres på en måde så hun synes at det var en god ting nu at skulle deles værelse. Men jeg tænkte på hvor er den lille blå "sættekasse/vægreol fra?
  Mvh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Den blå hylde/kasse er fra Trælastvarernes Udsalgsfabrik, som jeg selv har malet. Den er købt for 4 år siden, men tror den er en del af deres faste sortiment.

   Slet
 7. Totalt tøse hygge rum. Dejligt at de kan have så meget glæde af hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det er virkelig en af de allerbedste ting ved at have fået dem så tæt :)

   Slet
 8. Det ser bare rigtig godt og hyggeligt ud:) dejligt værelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det fungerer også rigtig godt kan vi mærke :)

   Slet