Sommeren der gik...Jeg synes lige vi har gået og glædet os, til alt det vi skulle i sommer. Alt det hyggelige, sjove, dejlige og afslappende. Så blinkede vi lige en gang og vupti!, så er det efterårsferie og snart spirer julestemningen frem rundt omkring. Nogle gange synes tiden bare at gå så stærkt, at jeg kan få helt ondt i maven over det. Men så minder jeg mig selv om, at i den sommer der lige er passeret forbi os, at vi rent faktisk fik oplevet så mange hyggelige, sjove, dejlige og afslappende ting sammen. Både planlagte og uplanlagte stjernestunder, som vi kan sidde og lune os på, nu hvor efterårets kølige vejr for alvor synes at være over os.

Og så er der jo alle de nye dejlige ting vi skal hygge os med i efterårsvejret og de kommende juletider og vintermåneder. Ihh, det er nu en gang så skønt med årstidernes skiften. De er på en måde altid velkomne, selvom den forrige nogle gange synes at være passeret med lynets hast.

12 kommentarer

 1. Skønne, skønne billeder fra en dejlig sommer. Jeg er helt vild med stemningen i det øverste. Rigtigt sommereventyr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja det øverste er helt klart også et af mine favoritbilleder, det er super godt fanget (af min mand ;))

   Slet
 2. Sikke nogle fine billeder, smil og minder du har fanget der. Det ligner i hvert fald at I har nydt sommeren og hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, vi har helt sikkert fået det aller bedste ud af den skønne sommer vi har haft :)

   Slet
 3. Skønne sommer billeder!
  Jeg elsker også årstidens skiften og syntes også det er en hyggelig tid vi går i møde - især tændte stearinlys løfter hyggen op på et højrere niveau (-;

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nogen gange som om, man føler man får en ny yndlingsårstid hver gang de skifter. Og nok også meget godt, når nu det skifter så drastisk flere gange om året her i DK :)

   Slet
 4. Ja, sommeren er gået lidt for hurtigt til min smag! Men efteråret har helt bestemt også sin charme!!! Og sikke nogle dejlige billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok fordi det har været sådan en dejlig sommer, at den føles som hurtigt overstået :)

   Slet
 5. Skønne billeder.. kan så godt følge dig i dine tanker, man føler virkelig bare man har blinket... Tiden flyver afsted når man har det godt, hygger og er omgivet af kærlighed og gode mennesker :)
  Kh. Susna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må være fordi vi har haft det så dejligt, at det føles så hurtigt overstået. Forhåbentlig kommer resten af året til at gå lige så vel også :)

   Slet
 6. Sikke nogle skønne sommerbilleder, vildt så store dine piger er blevet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - ja de er virkelig skudt i vejret og virker slet ikke så små mere :)

   Slet