Rygsæk til børn


Vi tester i øjeblikket en ByStroom børnerygsæk for Mammashop. Jeg kendte selvfølgelig godt ByStroom fra både pusletasker og håndtasker, men jeg vidste faktisk ikke, at de også laver børnetasker før jeg blev spurgt, om jeg ville teste en. Det er nok fordi, jeg i forhold til rygsække til børn, har stirret mig lidt blind på Fjälræven Mini som eneste mulighed. Nu er jeg dog kommet lidt ud af min forblindethed...

Mit første indtryk, da jeg fik rygsækken, var at den virkede lidt stor til et barn. Men da først Ida fik den på med indhold i, virkede den helt ok i størrelsen. Og selv lillesøster sidder den også godt på. Sammenlignet med Fjälræven (som jo er mit eneste sammenligningsgrundlag) sidder den faktisk bedre på plads på ryggen, godt hjulpet på vej af det ekstra mavespænde, der er. Derudover er den virkelig rummelig af en børnerygsæk at være.

Jeg er, helt ærligt, blevet rigtig godt glad for rygsækken og synes det er helt rart at have fået øjnene op for et både pænt og funktionelt alternativ inden for børnerygsække.

Rygsækken findes i flere farver og er desuden lige nu på tilbud på Mammashop.

Ingen kommentarer