Nivea In-Shower body lotion


Jeg må indrømme, at da jeg første gang så en reklame for dette produkt lavede jeg himmelvendte øjne og nedladende kommentarer. For hvorfor skulle det dog være smartere at smøre bodylotion på i badet i stedet for efter badet? Nu har jeg imidlertid fået lov at teste produktet af på egen krop og jeg må indrømme, at det faktisk er ganske rart at bruge og (føles det i hvert fald som) tidsbesparende.

Efter et almindeligt brusebad har min hud dog normalt ikke brug for så meget fugt, så det har ligesom bare været en ekstra ting. Jeg er imidlertid begyndt at svømme igen, både for mig selv og med pigerne. Og her kommer denne In-shower body lotion virkelig til sin ret. Jeg hader nemlig den udtørrende fornemmelse jeg får over hele kroppen, efter en tur i klorvandet. Men jeg hader næsten lige så meget den fugt-klistrende fornemmelse jeg får af at smøre mig ind i creme samtidig med jeg gerne vil hurtigt i tøjet og ud af omklædningsrummet. De sidste par gange i svømmehallen har derfor været i selskab med Nivea'en og det vil jeg klart fortsætte med, for den løser begge disse hade-issues jeg har med svømmehalsbesøg.

2 kommentarer

  1. Min mor har også købt det og hun prøvede det på Alberte. Super smart når man har en tøs der absolut ikke kan se meningen af at skulle smøres ind efter bad :-)

    SvarSlet
  2. Ja det er ret smart. Jeg brugte det også på Eva, da jeg havde hende med til svømning. Mine børn er heller ikke de store fans af creme :)

    SvarSlet