Lille sommerfugl, lille sommerfugl...


...flyv fra blomst og til blomst, fra skjul til skjul.

Jeg har fået fine neon pink wallstickers i fødselsdagsgave. De er fra Ferm Living og er nu kommet op og pynter så fint i vores entré.

I får ét gæt til, hvad Jesper synes om dem! Men nu er de oppe og alle pigerne her hjemme er højlydt begejstrede for dem. Så mon ikke vi kan forhandle os frem til, at de får lov at blive i noget tid endnu...

18 kommentarer

 1. Hvor er de fine - jeg kan trøste dig med, at min mand heller ikke ville synes de var et hit;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej de er ikke så maskuline og slet ikke i den farve :) Men de fåes også i sort og som stjerner - men pynt og nips er vist bare ikke så meget noget mænd synes om :)

   Slet
 2. Det ser bare rigtig flot ud, er vild med den måde de 'snor' sig på! :)
  Har de en lysende effekt, eller er det bare det sidste billede der får det til at se sådan ud?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg brugte faktsisk også lidt tid på at få dem til at sno sig helt rigtigt. De lyser ikke, men jeg har prøvet at redigerer billederne af dem, så man kan se det er neon. Det er ret svært at indfange :)

   Slet
 3. Hvor er de fine. "Desværre" er jeg drenge-mor, så den slags ville nok blive nedstemt herhjemme :-)
  /Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det kan jo være drenge kan lide sommerfugle også - ellers fåes de også i stjerner og hjerter og i andre farver :)

   Slet
 4. Wow, de er flotte.. Jeg havde faktisk fået overtalt min mand til at have enten de lilla eller sorte ved vores spisebord, men droppede ideen, da jeg læste de ikke sad så godt på savlsmuldstapet :( Men smukke det er de nu altså :P kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har også savlsmuldstapet flere steder, så der duer det ikke med wallstickers desværre. Her i gangen er det heldigvis ikke :)

   Slet
 5. Hvor er de bare flotte, sådan nogle vil jeg da også have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er super flotte synes jeg og slet ikke særligt dyre, som jeg ellers synes nogle wallstickers kan være :)

   Slet
 6. Hi Hi - hjemme hos mig havde det ikke bragt lykke og de havde nok ikke fået lov til at blive hængene - men jeg er også den eneste pige, så der er ikke engang nogen jeg kan samle støtte hos.
  Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg vidste jo heldigvis, at jeg nok ville få opbakning fra mine to piger ;)

   Slet
 7. Jeg synes, det ser rigtig godt ud! Det kan være, de i sig selv er en smule tøsede, men det andet, der er på billederne er jo ikke, så det passer godt sammen uden at blive FOR feminint ;-)

  Jeg tror, jeg har en temmelig afslappet mand, hvad sådan noget angår. Han lader mig gøre det, jeg vil, i hjemmet, og har ikke noget problem med "tøsefarver".

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Min mand har bestemt ikke et afslappet forhold til indretningen, men efterhånden får jeg da sneget lidt ind hist og pist ;)

   Slet
 8. Så fine! De må da helt klart blive hængende:)

  SvarSlet
 9. Jeg er totalt vild med dem! Det ser rigtig hyggeligt ud. Det ville heller ikke blive godkendt hjemme hos mig. Men det er jo ikke altid man behøver at spørge, og hænger de der først, mon så ikke de får lov at sprede glæde ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes virkelig også de gør noget godt og hyggeligt i rummet. Jeg valgte også den strategi med at hænge dem op uden at spørge først :) Det er nogle gange det man kommer længst med herhjemme ;)

   Slet