Juletræstæppe #1


Jeg har som nævnt sat mig for at få lavet mig/os et juletræstæppe, nu hvor vi skal prøve at holder jul hjemme hos os selv. Jeg har overvejet mange muligheder; fa et helt traditionelt med noget nisse-værk broderet på noget brunt sækkelærred til et meget mere moderne og grafisk a la dem Ferm Living laver (og som jeg synes er helt vildt flotte). Dog har jeg besluttet mig for at holde mig nogenlunde til min oprindelige idé, som jeg allerede fik sidste jul.

Jeg har derfor nu kastet mig ud i en beslutning og begyndt at lave applikerede engle i blå og lilla toner. De to første er klippet og strøget fast med vlies. Nu mangler jeg så bare 6 mere, køre dem alle gennem symaskinen, få lavet en bund og sy dem fast på denne. Og vupti før man ser af det, har man forhåbentlig et færdigt og meget personligt juletræstæppe.

23 kommentarer

 1. Det ser rigtig fint ud! Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, jeg er også pt. selv ret fortrøstningsfuld ift resultatet :)

   Slet
 2. Glæder mig til at se resultatet. Tror det er en god løsning du endte med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også, at jeg i længden og forhåbentlig mange år frem, bliver mere glad for denne løsning fremfor en mere sporadisk ide

   Slet
 3. Wao, det er jo helt vildt kreativt :)

  SvarSlet
 4. Det tegner i hvert fald godt - jeg tror du bliver virkelig glad for det når det er færdig

  SvarSlet
 5. Wauw det ser fint ud.... Du siger noget mht juletræstæppe!! Vi skal også holde jul hjemme (med det store indryk af familie!) og vi ejer ikke et juletræstæppe! Der skal helt klart noget i støbeskeen her. Tak for påmindelsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja det er et af den slags projekter jeg synes er rigtig sjove at gå og planlægge og udføre lang tid i forvejen ifm vore juleaften. Det er straks værre, når det kommer til madlavningen ;) Men mon ikke det nok også skal lykkedes?

   Slet
 6. Det bliver fint. Fantastisk fint :)
  Tror du vil finde ferms tæppe under hvert andet juletræ i år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og tak og apropos den seneste debat, så er det nu meget rart at følge sin egen første mavefornemmelse frem for at følge strømmen. Men de der Ferm er nu også ret fine og til den pris kan man jo også godt tillade sig at følge en trend for en tid, hvis man skulle få lyst til det. For nu har jeg dog bare mere lyst til et helt igennem personligt og forhåbentlig langtidsholdbart juletræstæppe :)

   Slet
 7. det ser helt vildt fint ud, hvis jeg kunne og GAD, så havde jeg nok også lavet den slags :-) Men nøjes med den fra Ferm :-)

  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg har virkelig også været fristet af det fra Ferm, for de er ret fine og til en virkelig god pris. Men nu bliver det "familietæppet" der bliver lavet i år og jeg synes bare det er sådan en hyggelig ting at lave til vores 1. familiejul :)

   Slet
  2. Du har helt ret, der er intet bedre end egne traditioner...

   Slet
 8. Fin idé. Glæder mig til det endelige resultat :)

  SvarSlet
 9. Jaa, flere der allerede er juletossede - sikke en sød idé.

  - Anne

  SvarSlet
 10. Sikke en god ide! Du giver mig mod på selv at prøve at lave et juletræstæppe :) Jeg glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg da bare du skal kaste dig ud i. Jeg er snart færdig, så det endelige resultat kommer forhåbentlig snart på bloggen :)

   Slet
 11. DET bliver SÅ fint det der! Og ved du hvad? Jeg forudser at vi får alt for mange Ferm Living juletræstæpper at se i blogland i år, så alene af den grund, synes jeg bare så meget bedre om det, du har gang i :-) Glæder mig MEGET til at se det færdige resultat

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror bestemt også der kommer rigtig mange Ferm-juletræstæpper (og foreståeligt nok). Men nu hvor jeg kan begynde at se mit færdige tæppe for mig er jeg også bare så mega-glad for det :)

   Slet