Hjemmegjorte filtmuffins


Jeg har tidligere lavet rigtig mange filtmuffins, der er blevet brugt til gaver og give aways. Men jeg har faktisk aldrig kommet omkring at få lavet nogle til mine egne børns legekøkken. En af grundene er nok fordi, de ikke rigtig har leget så meget med legemad før nu. Men efter den store succes med isvaflerne den anden dag, kastede jeg mig glad ud i filt-kage-bageriet endnu en gang. Det som startede med at skulle have været 4 muffins greb om sig og jeg endte med at lave 9 muffins, som jeg lige præcis kunne mase ned i én æske.

Og det kan godt være jeg syntes isvaflerne blev godt modtaget, men disse muffins skabte om muligt endnu større glæde - specielt hos Ida. Hun har sågar udvalgt nogle stykker de sidste par aftner som hun har taget med ind og sove med...

Hvis nu jeg var sådan en type, der var god til at gå og gemme lidt på ting og hemmeligheder ville sådanne muffins (og isvaflerne) være oplagte til kalendergaver, og skulle du nu have lyst til at lave dine egne muffins har jeg for noget tid siden lavet denne DIY til dem.

32 kommentarer

 1. Yes, det kommer hermed på min barsels-to-do-liste! Har tidligere lavet dine hagesmække og tager kærkomment imod alt hvor man ikke skal hækle.
  Venlig hilsen
  Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rart med lidt sysler uden garn en gang imellem ;)

   Slet
 2. Hvor er de blevet fine og i virkelig skønne farvekombinationer :-)

  Hvis du skulle have lyst til at kaste dig ud i et større projekt evt. til julegave, så har jeg syet en lagkage i filt, som du måske kan bruge som inspiration: http://kreauglen.blogspot.dk/2011/12/julegaver-3.html ;-)

  KH
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Den ser godt nok helt vildt fin ud den lagkage du har lavet. Den kunne jeg godt være fristet til at forsøge mig med at efterligne på et tidspunkt :)

   Slet
 3. Super fin idé - det kunne godt komme på min krea-liste;) God aften!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja projektideer er vel altid velkomne :)

   Slet
 4. Så flotte.
  Så gode ut også :)
  Supert kalendergavetips. Godt du i det hele tatt minnet meg på å begynne på kalender :)
  Ha en fin uke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja kalendergaver er det næsten aldrig for tidligt at komme i gang med ;)

   Slet
 5. Hvor er det bare fine, total søde...... må da for vildt igang til lille pigens køkken, dem vil hun elske.

  VH Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er virkelig fine synes jeg også selv og til små piger er det oplagt med lidt ekstra paillet og glimmer som pynt til at gøre dem ekstra tøsede :)

   Slet
 6. De er virkeligt fine, og hvor er det perfekt med æsken dertil! Tak for DIY - så er der tilføjet endnu et punkt til to-do-listen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Glad for at kunne bidrage til din liste - man skulle jo nødigt løbe tør for projekter ;)

   Slet
 7. Det er en fantastisk god idé og de er så flotte i den æske. Hvis bare jeg kendte nogle små piger, der ville ønske sig legemad!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak, jeg synes også æsken er den perfekter prik over i'et :)

   Slet
 8. Jeg må straks igang (selv om... Så bliver jeg jo nødt til at bruge penge på filt... hmm...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke mange fornøjelser er helt gratis :)

   Slet
 9. Super fine lækre kager, Desværre kender jeg ikke nogen, som leger med kager, men de kunne jo også være fine som nålepuder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Og ja, de ville helt sikkert kunne gøre det ud for en meget fin nålepude :)

   Slet
 10. Eejj, hvor er du altså bare go'!!
  Hvor er de flotte! ;o)

  SvarSlet
 11. Mums hvor ser de lækre ud!

  SvarSlet
 12. Hvor er de da bare herlige :-) Det er dine is for resten også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have - er også selv blevet meget tilfreds med begge dele :)

   Slet
 13. Hvor er de bare gode! :) Er vild med at du ovenikøbet har puttet dem i en æske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja æsken er lige et rigtig godt prik over i'et synes jeg også :)

   Slet
 14. Hvor er de fine! Jeg snuppede din idé med isvaflerne, og det var et kæmpe hit hos min datter. Det tror jeg også disse vil blive. Jeg må ud og have købt noget filt (og en kage hos bageren ;-)). Har du nogen erfaring med, hvordan filten holder sig, efter at være blevet leget med og spist af? I hvert fald tak for idéen og en god blog i øvrigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor dejligt du har kunne bruge ideen! Jeg synes ikke de bliver så slidt ved leg. Lidt nulret måske, men ikke noget slemt. Kommer nok også meget an på kvaliteten af det filt man køber. Jeg plejer at købe mit i Panduro :)

   Slet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Hvor er de super flotte. Kan godt forstå at de vakte glæde hos dine børn.

  SvarSlet