Tangle Teezer og 10% rabatkode til dig


Vi afprøver lige nu en Tangle Teezer hårbørste herhjemme. Måske har du hørt om den? Inden for hårbørster skulle det nemlig efter sigende være noget af det mest revolutionerende, da den påstås at kunne rede håret ud, uden at rive, hive eller nive. Med sådan et budskab fik jeg i hvert fald lyst til at prøve den.

Og gør den så det den påstår? Ja, det synes jeg faktisk. Det er i hvert fald en markant anderledes fornemmelse, at rede sig med denne, end med en almindelig børste og jeg fælder kun en brøkdel af, hvad jeg plejer at gøre efter en gennemredning med en almindelig børste. Børnenes krusede krøller, glider den også nemt igennem. Børnene er dog ikke uddelt begejstrede for den, for selvom den ikke niver og river ved selve udredningen, så har den nogle forholdsvis spidse pigge. Det kan jeg selv godt lide at blive masseret med i hovedbunden, men det kan mine børn åbenbart ikke, så der skal man lige passe på, ikke at få trykket for hårdt.

En anden lidt anderledes ting ved Tangle Teezeren er selve formen. Den kan meget vel være udtænkt som særlig ergonomisk, men jeg savner nu et skaft på børsten. Jeg har flere gange tabt den, når jeg har stået og redt mit hår lige efter badet. Desuden minder formen mig lidt om en hundebørste.

Men alt i alt kan jeg rigtig godt lide børsten og alene fordi jeg ikke får knækket mit hår så meget på den, vil jeg nu fortsætte med at bruge denne, fremfor traditionelle hårbørster (og så håbe der kommer en med et skaft på et tidspunkt).

Kunne du også godt tænke dig at prøve en Tangle Teezer, eller hvilket som helst andet produkt fra Billigvoks.dk, kan du lige nu få 10% rabat på alle din køb resten af september, ved at indtaste rabatkoden PRALERIER, når du afgiver din bestilling.

Ingen kommentarer