Happy B-day to me!


I går fyldte jeg 32. Jeg havde en rigtig hyggelig dag, der startede med morgensang, flag og gaver fra mand og børn. Senere blev jeg på bedste vis fejret med bobler, ostebord, vin og kage i det dejligste tøseselskab. Og jeg blev begavet med flotte farvekoordinerede (skulle man tro) gaver. Den fine kagepynt var både selvantændende, selvåbende og melodispillende. Meget festlig sag.

Flagene pakker vi ikke så langt væk, for allerede i morgen er det Jespers tur til at skulle fejres. Herefter er Eva overbevist om, at det så er hendes tur til at have fødselsdag. Og hun har da ret i, at hun er den næste herhjemme, der har fødselsdag, men det er nu først til februar.

13 kommentarer

 1. Stort tillykke! Dejlige blomster, kager og al ting!

  SvarSlet
 2. Tillykke - lyder skønt med gaver, ostebord og vin!

  - Anne

  SvarSlet
 3. Tillykke med jer begge to. Det ligner en rigtig hyggelig dag.

  SvarSlet
 4. Tillykke! Det ser ud til at have været en hyggelig dag!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke, hvor ser det bare lækkert ud alt sammen :)

  SvarSlet
 6. Øj det ligner en hyggelig hyggelig dag! Stort tillykke!
  Venligst Edith.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke til dig!! Og sjovt at I også har fødselsdag tæt på hinanden som Bo og jeg har. Skønne billeder med rigtig dejlig stemning bag og hold nu op en fed kagedeko! Hvor har du købt den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja det er lidt hyggeligt at have fødselsdage så tæt på hinanden. I år hvor Jesper er fyldt 40 "drukner" min fødselsdag dog lidt, men sådan er det. Den alt for lækre lotus-lyspynt er fra intet mindre end Netto :)

   Slet