Bekendelser fra en neglelak-aholiker (og stadig 10% rabatkode)De sidste par år er jeg begyndt stort set altid at have neglelak på. Det er sket i takt med, at jeg har fundet nogle lakker (OPI og Essie) som jeg synes, er værd at bruge tid på at tage på. Både fordi de er nemme at påføre, tørrer hurtigt og holder mere end 1 dag uden at begynde at skalle af.

Men det har sin pris, som jeg betaler i form af negle, der spalter og knækker for et godt ord. Jeg har i noget tid forsøgt mig med Essies basecoat, der hedder Rock Solid, men uden nogen ændring. Nu prøver jeg i stedet Nourish Me basecoat, ligeledes fra Essie og den ser ud til at gøre en positiv forskel. På collagen herunder har jeg forsøgt at fotodokumentere udviklingen over de sidste par uger. Det er stadig ikke helt tip-top, men der er da fremskridt. Jeg bruger den både alene og som underlak, når jeg ligger farve på.Alle mine Essie og OPI neglelakker køber jeg eller får jeg sponsoreret fra Billigvoks.dk. De har et stort udvalg af begge mærker og sælger dem lige lidt billigere end i butikkerne. Desuden kan du som pralerier-læser få yderligere 10% rabat på alle dine køb hos Billigvoks.dk resten af september måned. Det får du ved at skrive pralerier i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling.

14 kommentarer

 1. Kan trøste dig med at du ikke er den eneste der har en tendens til afhængighed.. jeg er ikke så flittig til og have det på altid, men elsker og købe en ny og prøve den af et par gange.. sidste nye skud på stammen er en fra Coolcus til blot 29 kr.. den dækker rigtigt godt, blot et enkelt lag, og holder rimeligt.. har ikke brugt topcoat så lidt svært og bedømme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også bare så fristende hele tiden at finde nye farver og nuancer at prøve af :)

   Slet
 2. Det er ikke farven der ødelægger neglene, det er det at de ikke kan ånde gennem det man lægger på dem. Man bør ikke have neglelak på døgnet rundt ;-)

  Jeg har selv engang haft lange negle og brugte neglelak i flere år. Både på fingre og tæer ........ jeg fik bløde svampede negle, som flosser, deler sig i lag og i det hele taget slet ikke har det godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, er godt klar over at det aller bedste nok vil være en laaang pause fra lakken. Det er bare svært, når først man har vænnet sig til det :)

   Slet
 3. Jeg er uddannet materialist og har bare lige et godt råd; brug håndcreme OG neglebåndsolie...Når du har sunde neglebånd stærker det også dine negle. Man har tendens til at glemme ens neglebånd, men det er vigtigt at give fugt/olie. CND har en rigtig god olie, som dufter af mandler!
  - Og keep up the good work mht. underlakken ;)

  // Rikke //

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil helt sikkert fortsætte med fast at bruge underlakken - det gør jo en kæmpe forskel også ift. misfarvning. Jeg har haft brugt olie før og synes også det gjorde godt, men glemmer bare lidt at bruge det fast :)

   Slet
 4. Lige for tiden, hedder det 3-4 dage med lak og så en uge uden. Mine, ellers flotte og stærke negle, er virkelig ødelagte af mange års brug af neglelak.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg prøver også at huske at gå nogle dage uden lak mellem jeg skifter farve. Håber det kan afhjælpe de skadede negle lidt i længden også :)

   Slet
 5. Jeg har også perioder, hvor jeg er "lakoman" :-) Jeg elsker stærke og utraditionelle farver - gerne med lidt glimmer eller stickers!

  Jeg har ikke haft problemer med, at mine negle begynder at spalte og knække. Tilgengæld bliver de ret misfarvede.

  SvarSlet
  Svar
  1. Underlak kan også hjælpe ret godt med ikke at få misfarvede negle. Ved Essie har en specielt til fjernelse af misfarvning. Jeg bryder mig ikke så meget om lak med glimmerstykker i, synes de er så svære at få pænt af igen :9

   Slet
 6. Jeg er også neglelakoman. Jeg kigger hele tiden efter nye selvom jeg har en million derhjemme ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er simpelthen også for fristende :) Og man kan nemt overbevise sig om, den store forskel der er mellem 2 lak, selvom der kun er en lille nuance til forskel ;)

   Slet
 7. Så har du måske en anbefaling hvad angår lak-fjerner..?jeg er også afhængig af lak og har som du tendens til spaltede negle, men når de er for slemme, holder jeg pause, ind til de er fine igen. Jeg har købt mange mange Essielakker og Opi efterhånden (også hos Billigvoks). Jeg synes især lakkerne fra Opi med glimmer er svære at rense af, eller dem fra Essie med 'liquid sand-effekt', fordi lakfjerneren har svært ved at trænge gennem glimmeren ned til lakken og opløse den.

  Mvh Mia

  SvarSlet
 8. Ja, jeg bruger selv den her http://pralerier.blogspot.dk/2012/08/magi-pa-flaske.html fra Sephora. Den er rigtig smart, hurtig og nem at bruge og er uden acetone. Og man kan nemt fjerne fra bare en enkelt finger uden at risikere at "skade" de andre. Dog kan den ikke bruges på tæerne (tro mig, jeg har prøvet :)) så her bruger jeg bare en helt almindelig fra matas med acetone. Den er heller ikke specielt god til glimmer ol. men det bruger jeg så sjældent. Til at få glimmer af har jeg dog fået det tip, at man skal "svøbe" sine negle ind i vat med neglelakfjerner og lade det sidde nogle minutter for at det rigtig kan trænge ind og så fjerne det med vat efterfølgende. Jeg har ikke selv prøvet det, for syntes som sagt glimmerlak er for besværlig at få af ift. at være besværet værd ;)

  SvarSlet