Selvtilfreds - nu 2 færdige babybøger på hylden


Okay, jeg ved godt jeg er lidt pisse-irriterende nu. Men jeg er også bare helt vildt tilfreds med mig selv. Jeg har nemlig fået lavet det "man" ellers siger man aldrig for gjort. Jeg har nemlig færdiggjort babybog til barn #2!

Selvom det har taget noget tid, vil min selvtilfredshed over rent faktisk at have fået det gjort, ingen ende tage. Her følger derfor en regulær billedspam til både pral og inspiration for andre.


Ida har selvfølgelig også en lignende bog og jeg har så vidt muligt forsøgt at have samme indhold og milepæle med i begge bøger. Idas bog kan du også se mere om her.


Begge babybøger er lavet på helt "gammeldags" facon, med fremkaldte billeder, klippe-klistre og håndskrevne tekster. En gang lavede jeg altid sådanne fotobøger, men efterhånden som digitaliseringen tog over og mit antal af billeder eksploderede har jeg ikke rigtig haft tid (eller lyst) til at følge med på den måde længere. Derfor er det også lidt hyggeligt at tænke på, at dette nok er de sidste 2 fotobøger jeg kommer til at lave på denne måde. For fremtiden vil jeg rigtig gerne lave mange flere fotobøger, men så bliver det på den digitale måde. Det roder heller ikke så meget på skrivebordet, selvom det nu også har sin charme...


10 kommentarer

 1. Hvor er det bare godt gået. De er vildt flotte. Jeg bliver helt inspireret. Er hende der, der kun har fået sat billeder i til den første, og så overskyggede en ombygning og alt muligt færdiggørelsen af 2'eren. Tak for rigtig god inspiration :)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er det nogle fine bøger! Selv er jeg også igang med en slgs scrapbog (dog med et andet tema), og jeg synes selv, man skal have virkelig meget overskud for at fuldende projektet :-)

  SvarSlet
 3. Åh, bare det var mig. jeg er kommet til Laras barnedåb; Askils er jeg slet ikke startet på. Har sat mig for, at begge bøger skal laves inden slutningen af min barsel, for jeg synes også det er hyggeligt på den gammeldags måde - men også et stort arbejde.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de flotte! og ja der ramte du da lige hovedet på sømmet, med kun et barn burde jeg da også bare se at få det gjort nu her 11 år senere ;-) Tak for indsparket!

  SvarSlet
 5. Det kan du sørme også godt være tilfreds med.... Det er en af de projekter der hænger over mit hoved pt. Der er så mange ting man gerne vil nå, men arbejdet fylder ret meget i hverdagen.
  Det er nogle super fede bogstaver du har brugt, er det nogle du har købt eller har du selv lavet dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er så lækre de bogstaver. De første jeg købte var i Panduro, men de fører dem desværre ikke længere. Min veninde fandt så frem til nogle på eBay som vi hamstrede lidt af - men de var vist også helt fra Australien så med told og porto osv. var det jo bare med at købe godt ind på en gang :)

   Slet

  2. Hvis du selv vil søge lidt efter dem hedder de: Alphamega Stickers Weird og er af mærket Kasz.

   Slet
 6. Super flotte bøger, der får du godt nok lige den dårlige samvittighed frem....vil osse, SKAL osse:0)
  Kanon flotte, god weekend til dig!!

  VH Louise

  SvarSlet
 7. Hvor sejt! der er nu noget ganske særligt over de hjemmelavede :-)
  min samvittighed hænger stadig over hovedet.. ups!

  SvarSlet
 8. Hvor er de flotte og lækre. Dine piger heldige:-) De kommer til at elske at bladre dem igennem. Jeg mangler stadig at færdiggøre babybog nr. 1...

  SvarSlet