Nyt sengetøj i ny Liberty


Jeg har for første gang handlet hos Shaukat i London. Jeg skulle nemlig bruge et par meter til nyt junior sengetøj til Eva og havde i den anledning kastet min kærlighed på et af Liberty's nye AW13 print, nemlig dette rosa Betsy Ann. Jeg har ikke kunne finde det nogle steder her i Danmark, og godt det samme, for selv med moms og fragt osv. blev den samlede pris billigere end de meterpriser jeg kender på Liberty herhjemme fra. Så det bliver nok ikke sidste gang jeg handler skønne Liberty-stoffer der fra.

Så snart jeg fik det hjem satte jeg saks og nål i det og fik hurtigt lavet et sæt junior sengetøj. Synes nemlig det er noget af det lækreste at kunne rulle sine små puttebørn i Liberty. Man altså også bare sove bedre i dyner betrukket af så blødt og yndigt stof!

Ida har stadig sit grønne Mitsi sengetøj og det holder sig simpelthen så flot og blødt efter både vaske og tumblinger og det er tydeligt at mærke, at der her er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Desuden er det faktisk ikke dyrere at sy junior sengetøj af Liberty end at købe et sæt fra fx. Ferm eller Småfolk - det kræver selvfølgelig bare lige, at man har mulighed for at sy det selv.


17 kommentarer

 1. Mmm, det ser også virkelig lækkert ud.

  SvarSlet
 2. Det har jeg også skaffet mig en meter af. Desværre ikke nok til sengetøj, som jeg har været for nærig til. På den anden side - en kjole går de måske samlet set i 30 gange, men sengetøj bruger man jo en del (og får dermed glæde af det lækre, bløde stof) :-) Må afprøve shaukat ;-)

  SvarSlet
 3. Rigtig fint sengetøj. Jeg vil også rigtig gerne sy juniorsengetøj i det fine liberty stof. Hvordan gør du med mål, libertystoffet er jo 137 bred og mål på en juniorsengetøj 140. Hvis det skal syes på den anden led, bliver det hurtigt en del dyrere.
  Mvh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syr det på den led, så de 137 cm i bredden gør det ud for de 140 cm, der er længden på juniordynen. Jeg synes ikke det gør noget, at betrækket er en anelse mindre end selve dynens mål, for så fylder dynen også bedre betrækket ud. Og ja, for ellers kan det godt blive lidt mere halvdyrt for de ekstra meter :)

   Slet
 4. Sikken et fint print til en smuk seng :)

  SvarSlet
 5. Det ser skønt ud! Det må på ønskelisten til mine tøser.... Er lidt træt af småfolks elendige farvekvalitet!

  SvarSlet
 6. Det er et rigtigt fint print og yndigt sæt sengetøj. Jeg har også handler hos Shaukat. Dog skal man også være klar over, at forklaringen på prisforskellen er, at Luberty fra Shaukat ikke er ægte Liberty. Ægte Liberty er trykt i London, Liberty of London. Liberty fra Shaukat er trykt i Indien. Det er der som sådan jo heller ikke noget galt i, jeg synes dog man skal vide det. At man rent faktisk betaler for en kopivare... Det var bare til info. Jeg har som sagt også selv haft handlet der. Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. I forlængelse af det, kan jeg så lige sige, at der højst sandsynligt bliver vedtaget en lov i England, som er mere lig den danske. Dvs. snart kan man ikke købe kopimøbler lovligt mere i England, og der heller ikke kopi-liberty. Det sidste synes jeg er ærgerligt...

   Jeg var i Liberty of London for et par uger siden. Nøj det ser lækkert ud, når der er SÅ meget Liberty samlet på et sted! Jeg kunne dog begrænse mig, og kom kun hjem med tp meter. Det er jo ikke så meget billigere faktisk.. Klem Pernille

   Slet
  2. Louise: Det var jeg faktisk ikke klar over - lidt øv, men det ligner og føles nu stadig som alt andet Liberty jeg har haft fingrene i. Så er dog fortsat glad for mit nye sengetøj :)

   Pernille: for producenterne af "den ægte vare" er det måske meget godt :) Jeg kan nogle gange også have så svært ved at vælge, hvis der er for mange fine valgmuligheder, at jeg ender med (næsten) ikke at købe noget :)

   Slet
 7. Hvor er det flot! Er også helt vild med det nye print, og ja Shaukat er dejlig billigt :) Vi har i øvrigt også den bløde nuttede Jellycat kanin.

  SvarSlet
 8. Lækkert, lækkert indlæg. Jeg ville ønske jeg kunne finde ud af en symaskine, og sy en masse fint sengetøj selv. Det må jeg vist lære en dag, når det bliver tid til børn herhjemme.

  i hvert fald, så er det super flot!

  SvarSlet
 9. Flot sengetøj. Det kunne være at man skulle overveje at sy noget selv. For du har ret - kvaliteten er ret lækkert.

  SvarSlet
 10. Super flot, jeg vil gå ind og se hvad de har på den side. Tak for tippet :-)

  Kh Camille

  SvarSlet
 11. Tip til andet sted hvor stoffet i denne farve kan købes?
  Udsolgt hos Shaukat.
  Eller vil du overveje at sælge det du har lavet?
  Kh Cathrine.

  SvarSlet
  Svar
  1. På Værnedamsvej eller hos Super Carla :)

   Slet