Hyl..., hyl.., hylder i køkkenet


Vores køkken er lavet (af nogle forrige beboere) helt uden skabe og hylder - kun med skuffer. Siden vi flyttede ind, har jeg haft lyst til at have en eller anden form for åbne hylder eller glasskab til noget af vores glas og porcelæn. Ting tager som bekendt tid, men nu er det alligevel sket, at vi både har fundet nogle passende hylder OG fået dem sat op på væggen. Og selvom jeg synes isbjørnene gjorde det rigtig godt på lige denne væg, så synes jeg det er så skønt endelig at have fået nogle hylder og ikke mindst at få hævet nogle af yndlingstingene frem fra de dybe skuffer til fri beundring.

Blandt andet små skåle og fade fra Liebe og Royal Cph. og ikke mindst noget af det fine keramik, min egen kusine har lavet og foræret os.


Derudover har jeg også fået plads til hele min, efterhånden ikke så lille, samling af Mumi-krus. Dem har jeg faktisk været lidt i krise over, fordi jeg ikke rigtig har vidst, hvad jeg skulle stille op med dem, da der nu er så mange. Har leget lidt med tanken om at sælge lidt ud af dem, men det ville også være lidt mærkeligt, når nu det er en samling. Men nu har de, indt til videre i hvert fald, fået sig en hylde, hvor de kan stå samlet alle sammen (omend jeg synes det ser en lille smule mast ud). Og så har jeg besluttet, at min samling af Mumi-krus nu er fuldendt, der skal ikke købes flere (lige meget, hvor fine de så end er!).

Hylderne som (nogle) af Mumi-krusene stod i før, er lavet om til  krydderihylder, hvilket fungerer rigtig fint, da de hænger tæt på kogepladerne - og igen er det super rart ikke at skulle ned i en skuffe for at rode efter krydderier i diverse små poser og beholdere. Det betyder så også, at jeg har måtte anskaffe os nogle krydderiglas, for at det kan se lidt pænt ud på hylderne. Jeg har valgt den helt billige (men stadig pæne, synes jeg) løsning med glas fra IKEA og mærkater lavet af Masking Tape. Og heldigt som det lige passer, at der nu er plads tilbage på hylderne til lige præcis de 8 sidste krydderiglas jeg mangler.10 kommentarer

 1. Det ser rigtig godt ud. Jeg er helt vild med de små glas med navn på :)
  Hylderne ønsker jeg mig også, men til vores kontor :)
  Kh Lena

  SvarSlet
 2. Jeg troede ikke det kunne lade sig gøre, men du har en større mumi samling end jeg.
  MVH
  Mette

  SvarSlet
 3. Sikke mange mumi kopper du har - og hvor er det blevet rigtig fint

  SvarSlet
 4. Hvor er det blevet fint med hylder, stadig let og enkelt - jeg syntes nogle gange det kan virke lidt tungt...
  Er meget imponeret over din Mumisamling, den må du da ikke skille dig af med...

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint ud! og hvor er de fine krus, med navn på, fra? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Krusene er nogle min keramiker kusine laver: https://www.facebook.com/pages/Rikke-Mangelsen/157461814455797?fref=ts :)

   Slet
 6. Hej :)
  Hvis du alligevel beslutter dig for, at sælge ud af dine mumikrus - så sig endelig til :)
  Mvh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise, jeg har netop besluttet at jeg vil begynde at sælge ud af dem. Vil du ikke sende mig en mail på mie.mangelsen@gmail.com så kan jeg lige skrive nærmere til dig :)

   Slet