Cityline af masking tape - DIY


Jeg har efterhånden samlet lidt på Masking Tape i et stykke tid, alene af den grund, at jeg synes det er helt vildt flot. Men jeg har været noget længere tid, om rigtig at finde ud af, hvad jeg skal bruge det til. Altså, jeg har godt vidst hvad det er til, bare ikke hvad jeg skulle bruge det til. Efterhånden er det dog begyndt at snige sig ind hist og pist i små kreative udfald fra min side.
I vinters viste jeg på Instagram, en æske min veninde havde dekoreret med en cityline af Masking Tape. I dag har jeg forsøgt at gøre hende kunsten efter, blot på en almindelig hvid urtepotteskjuler fra Ikea. Ud over de forskellige højhuse af forskellige bredder tape, har jeg sat en neonkoral cirkel (også fra MT) over byens tage som en varm nedgående sol. Resultatet er blevet ret fint synes jeg selv.


PS: Både tape og cirkler kan du blandt andet få her.

13 kommentarer

 1. Super sød ide :) det ser rigtig godt ud :)

  SvarSlet
 2. Endnu en super fed ting kan kan bruge MT til!

  SvarSlet
 3. Hvor ser det godt ud!! Mega flot - og tak for inspiration :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Har ikke andet at sige end FEDT. Knus Heidi

  SvarSlet
 5. Sikke en god ide. Den potte er bare super fed og meget unik :-)

  SvarSlet
 6. Alletiders idé og et dejlig frisk pust :)

  // Rikke //

  SvarSlet
 7. Ej hvor er det bare en skøn idé!! Jeg må være bedre til at holde blomster og planter, for det der MÅ jeg ha' lavet!

  SvarSlet
 8. Fed ide!! Tak fordi du lægger et link ud til at kunne finde det!

  SvarSlet