Stadig 10% rabat hos Billigvoks.dk, nye Essie farver og neglelaksreflektioner

De søde mennesker hos Billigvoks.dk er i godt sommerhumør og har ladet den 10% rabatkode du får som pralerier-læser gælde hele juli-måned med. Så der er stadig rig mulighed for at handle godt ind til ferien med en lille rabat.

For at få rabatten skal du blot indtaste pralerier i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling.

Selv har jeg skyndt mig at få fat i nogle af de nye Essie farver, der lige er kommet. Både fra deres Neon Collection (Boom boom room og Shake your $$ makers) og Resort Collection (In the cab ana). Derudover var jeg heldig nok til at få en fra deres Summer Collection 2013 (Naughty nautical) i sponsorgave. Det er sådan nogle fine farver, at jeg slet ikke kan stå for det.


Nogle gange tænker jeg på, hvad det er der gør neglelak så fantastisk og tiltrækkende - i hvert fald på mig. Jeg bliver også nogle gange lidt overrasket over, hvor meget jeg og mine veninder egentlig har at sige om neglelak og hvor lange samtaler vi kan præstere at have om emnet. Jeg mener vi er jo alle voksne veluddannede kvinder, der også har mange andre og vigtigere ting vi taler om og diskuterer. Men alligevel kan vi godt sidde i halve og hele timer og diskutere neglelaks -farver, -kvaliteter,- mærker, -nuancer, -fjernere, over- og underlak. Helt uden, at jeg synes det bliver kedeligt.


Måske er det meget normalt - måske er jeg bare heldig, at jeg har nogle veninder, der har nogle af de samme interesser som mig?

Ingen kommentarer