Sommerhjemmet


Jeg har købt nye potteplanter og blomster. Jeg har langt om længe fået sat Æbletræs-lampen fra Fermliving op på børneværelset. Og vi har endelig, endelig, endelig fundet og fået et billede til vores ellers så bare væg i stuen som vi begge synes er skønt at se på. Jeg føler vi har lukket sommeren ind og er klar til ferie og afkobling. Den står på staycation og sommerhustur i år, så vi krydser finger for, at dagens sommervejr er kommet for at blive.

Som et lille ferieprojekt overvejer jeg at male det lille grønne bord, der står mellem sengene på børneværelset. Den nuværende farve er egentlig ok, men det er et gammelt teak-bord og jeg tror desværre ikke jeg har fået grundet det ordentligt, da jeg malede det. Det er blevet meget mat og underligt i overfladen og det er svært at at holde pænt og tørre rent (hvilket er ret upraktisk, når det har den placering det har). Så måske en højglans lysegul, gammelrosa eller måske en varm lysegrå som den farve kaninen i sengen har? Hvad synes I? Og nogle, der ligger inde med et godt malertips ift. teak-møbler?

3 kommentarer

  1. Vi går på ferie i morgen, og det bliver så dejligt ... Men jeg har travlt for at nå det hele ... God ferie ;) Og dejlige sommerbilleder:) KH K

    SvarSlet
  2. Åh jeg er ellers helt vild med farven men ellers ville jeg nok vælge gammel rosa. Sikke fint sommer hjem. :)

    SvarSlet