Blødt hår og glatte ben


Jeg afprøver et par, for mig, nye skønhedspleje-produkter fra Billigvoks.dk. Det ene er en Macadamia hårolie-spray. Hårolie er ikke noget jeg har prøvet før og jeg er heller ikke helt overbevist om, at det er noget jeg vil prøve igen. For selvom jeg måske nok synes jeg har mindre krus og fimrehår, så synes jeg også mit hår hurtigere bliver fedtet at se på, når jeg bruger olien.

Mit andet nye bekendtskab er en shaving cream fra eos (dem med de runde læbepomader), som har vist sig at være et langt mere positivt bekendtskab. Jeg har en tendens til sart/sensitiv hud og den ekstra barbering af benene her i sommervejret plejer bestemt ikke at gøre noget godt på den front. Men her synes jeg virkelig cremen er en hjælpende hånd. I og med det er en creme og ikke skum, giver den en god fugtig pleje til huden med det samme, hvilket jeg tror, er hvad der gør den store forskel.

Og husk - du kan stadig få 10% rabat måneden ud på dine bestillinger fra Billigvoks.dk. Skriv blot pralerier i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling.

Ingen kommentarer