Årets cirkus-tur

I går blev det endelig vores tur til at komme ind og se årets Cirkus Summarum forestilling. Og i år var Eva endelig blevet stor nok til at komme med. Hun har ikke rigtig vidst helt, hvad det var, men hun har i hvert fald glædet sig. "Så bliver jeg glad!" har hun gået og sagt, når vi har talt om Cirkus. Og hun var også glad og kunne koncentrere sig hele forestillingen igennem og klappede og sang. Det var dejligt. Og forestillingen var dejlig. Og i dag har de stort set kun snakket om Cirkus fra de stod op og jeg tror heller ikke, der er nogen ovre i børnehaven, der efter i dag er i tvivl om, at Ida var i Cirkus Summarum i går.


Vi var af sted med min veninde som vi plejer. Hendes yngste var også blevet stor nok i år til at komme med. Så vi var nu 4 børn og 2 voksne og det er en lidt anden småhektisk oplevelse sådan pludselig at være i voksen-undertal end når man kan mandsopdække de små mennesker 1:1. Men det gik faktisk helt fint og selv stik-af-barnet Ida forstod at holde sig (nogenlunde) ved os andre.

Eneste tidspunkt jeg lige fik lidt sved på panden var kort inden vi skulle stille os i kø til at gå ind til forestillingen. Min veninde var gået ud for at tisse af med hendes børn og jeg lige skulle over og låse vores vogn fast. Jeg havde instrueret Ida og Eva til at blive stående ved prinsessekjolerne så jeg hele tiden havde dem inden for syns-vidde. Så var det så der kom et ordentligt vindstød og et efterfølgende klonk fra toppen af teltdugen på det fortelt vi stod inden under og hurtigt herefter blev alle beordret ud af teltet. Her stod jeg så pludselig med en kødrand af mennesker mellem mig og mine børn og en potentielt sammenklapstruende teltdug over hovedet. Jeg nåede lige flygtigt at tænke, at dette var som starten på en klassisk katestrofefilm, men hurtigt havde jeg fat i begge piger igen og vi kunne pænt stille os ud sammen og vente på de fik styr på alle pløkker og skruer igen. Heldigvis! Her efter var den største panik kun den, der opstod efterfølgende i popcorn-køen, da vi jo var rigtig mange, der ikke havde nået at købe popcorn endnu...

3 kommentarer

 1. Godt turen var dejlig, trods lidt drama - jeg har vist ikke været i Cirkus mere en en enkelt gang i 4. klasse (: Men hyggeligt ser det godt nok ud.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Lyder helt fantastisk. Cirkus er altid en magisk oplevelse :)

  SvarSlet
 3. Dramatik på en dag som ser meget hyggeligt ud. Vi skal e Cirkus Summeraum i uge 32 og jeg glæder mig meget til at vise det til MindsteDatter Mette. Hver gang hun ser noget af det på tv siger hun "det er det vi skal se snart", så hun er vist også klar til det :-)

  SvarSlet