Onkel Dannys Loppemarked

Jeg har et skab som jeg løbende fylder med legetøj, tøj og sko som pigerne er vokset sig for store til. Skabet er ved at være godt fyldt nu - ja faktisk er det blevet tømt et par gange og indholdet båret på loftet i tasker og sække. Heldigvis har min veninde og jeg fået en stand på Onkel Dannys Loppemarked nu på søndag (den 23. juni 2013), hvor jeg satser på at få gjort et godt indhug i lagret. Er du i nærheden skulle du tage og kigge forbi. Jeg sælger masser af brugt børnetøj, både købt og hjemmesyet, legetøj, bøger, fodtøj og lidt andre gode brugte ting.


Derudover pusler jeg også med at få færdiggjort lidt nye sager til at have med; et par aber, patchworkbolde og så min nyeste ting, barnevognskæder a la LuckyBoySundays Candystrings.

Min veninde har en masse lækkert voksen tøj med plus diverse. Så der skal helt sikkert nok være noget for alle alene i vores lille stand - bare vi så også har vejret med os.

Ingen kommentarer