Ida i Downton Abbey-stil


I går holdt Ida og jeg en fridag sammen, blandt andet fordi hun skulle til 4-års undersøgelse hos lægen og have sin vaccination. Efter et yderst veloverstået lægebesøg (ingen tårer kun et AV!, 102 cm høj og 16,7 kg) gik vi på Idas eget initiativ en tur i Frederiksberg Centret. Den tidlige skoling i shoppingcentrenes forunderlige verden ser ud til at have givet pote.

I H&M fik Ida lov til selv at vælge en kjole eller en T-shirt for nogle af sine fødselsdagspenge og selvom hun også var henne og ae lidt på en meget lyserød T-shirt med en kat på, så blev det denne fine kjole hun valgte at købe - helt uden tøven. Stråhatten var sat ned til 30 kr så den fik hun også lov at tage med og hun har på det nærmeste sovet med den på i nat.

Jeg tror jeg er næsten lige så begejstret for sættet som Ida selv. Synes hun er noget så fin i denne lidt Downton Abbey/20'er stil. Og til en samlet pris på 110 kr er det også et sæt jeg ikke er så ængstelig over, at hun insisterede på at have på i børnehave i dag, hvor de også skal på tur til Hareskoven.

2 kommentarer

  1. Hvor er hun altså bare fint! Hvis min datter, ville vælge sådan noget frem for Hello Kitty, så måtte hun gerne selv shoppe ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke? Jeg frygtede også resultatet, men må siges at være blevet positivt overrasket over hendes valg :9

      Slet