God brug af digitale billeder #1: fotobøger

En gang fik jeg altid fremkaldt og ordnet alle mine billeder. De kom alle sammen i fotoalbums og de bedste lavede jeg specielle fotobøger af, med dekorerede sider, håndskrevne tekster osv. Sådan lidt scrapbook-agtigt. Det gør jeg ikke rigtig mere. Til gengæld tager jeg nok 3 gange så mange billeder end jeg gjorde før i tiden, hvilket nok også er en stor del af forklaringen på, hvorfor jeg ikke gør det mere. Tænk bare på det limstifts-forbrug jeg ville have, hvis jeg skulle klistre alle de billeder ind i mapper...

De digitale fotobøger man kan lave er en rigtig god måde, at få brugt og fremvist nogle af de mange fine billeder man går og tager, synes jeg. Det er hurtigere og langt nemmere og man får slet ikke limklister på fingrene.

Her har jeg, sponsoreret af Pixum, lavet en fotobog fra vores helt fantastiske Mallorca-ferie sidste år. Skønne minder fra en skøn ferie nu samlet i en lille bog. Det kan klart anbefales.Hvert år til jul giver vi også en stor fotobog til Ida og Evas bedsteforældre, med nogle af de bedste billeder af børnene fra de forgangne år (og jeg behøver vel ikke sige, at det er et sikkert gavehit hvert år). Til formålet har vi prøvet forskellige leverandører og jeg synes klart Pixum til dato har været det firma, der har leveret det bedste produkt.

1 kommentar

  1. Jeg har selv bedst erfaring med coops fotofremkaldelse. Det er super super nemt, og kvaliteten er rigtig god! Desuden kan man spare fragten, da man bare kan afhente bogen i sin lokale brugs :-)

    www.forleden-fik-jeg-hele-verden.blogspot.com

    SvarSlet