Fantastisk polterabend

Udover fødselsdagsfejring af flere omgange for min yndlings 4-års-fødselar Ida, stod den forgangne weekend også på polterabends-fejring for min yndlings bride-to-be Melissa.


Selvom jeg er sådan lidt lunken på polterabend-konceptet i sig selv, så synes jeg alligevel altid at disse dage bliver rigtig gode, sjove og hyggelige. Især når de er arrangeret så godt som den jeg var til i lørdags (thumps up til teamet), og når det er for og med nogle af de sødeste og dejligste damer jeg kender.

Til inspiration til andre, der måske også er ved at planlægge polterabend, er her nogle af de programlagte ting vi foretog os:
 • på brun bodega og spille billard (bruden vs. alle andre) akkompangeret af kolde øl med sidevogn. God ting at få skudt dagen i gang med.
 • Asti-/neglelaksstafet. En (lille) flaske Asti bundes, hvorefter man løber ned og snurrer 10 gange rundt om en flaske neglelak for derefter at lakere den, der venter dernedes negle. Herefter løber den med de lakerede negle ned bag køen og den næste bunder sin Asti og løber op og snurrer og lakerer og så fremdeles. Det bliver ikke kønt, men det er sjovt.
 • mad til frokost og aften, der bliver leveret.
 • instruktion i fælles korsang.
 • tatovør, der kommer og bilder bruden ind hun skal have en rigtig tatovering...
 • bartender der kommer og instruerer i og laver dejlige cocktails hjemme inden turen evt. går videre i byen.

3 kommentarer

 1. Se også dette link for inspiration, gode råd og idéer til polterabend:
  http://www.superevent.dk/polterabend

  SvarSlet
 2. Det lydder som om I fik en super hyggelig polterabend. Det havde måske også være lige hårdt nok, hvis i havde givet hende bind for øjnene, og sagt til tatovøren at han bare kunne give gas :-)

  SvarSlet