Få 'av!-fri' udredning af morgenhåret og 10% rabat hos Billigvoks.dk



Hvis der er noget mine børn mestrer til topkarakter, er det at få det vildeste morgenhårs-garn - og ikke kun om morgenen. Deres hår ligesom bare eksploderer i løbet af dagen og ingen af dem er særligt vilde med elastikker eller spænder til at forsøge at tæmme det en anelse. Udredning af håret er selvsagt heller ikke en af deres store favoritter, så det bliver gennemtvunget med hår hånd, for jeg synes godt, at de må se en lille smule friserede ud - om ikke andet så bare, når vi forlader lejligheden om morgenen.

 


Det hjælper lidt, at bruge balsamspray, der gør udredningen mindre av!-fyldt. Lige nu afprøver vi denne balsamspray specielt til børn fra Paul Mitchell og vi er allerede blevet ret glade for den.

Vi afprøver den fra Billigvoks.dk, som jeg jo har et løbende samarbejde med og som har et kæmpe udvalg af hårprodukter og kosmetik til virkelig favorable priser. Mit samarbejde betyder, at jeg fra tid til anden får forskellige produkter til at teste og omtale. Men nu kommer det også jer læsere til gode.

 

Du kan nemlig, som pralerier-læsere få 10% rabat på alt, hvad du køber fra Billigvoks.dk i hele juni måned! For at opnå rabatten skal du blot indtaste rabatkoden pralerier i rabatkodefeltet, når du afgiver din bestilling, så bliver de 10% automatisk fratrukket inden du betaler.



2 kommentarer

  1. Kender godt produktet - og vil give dig ret i, at det er super! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke - og nu kan du jo så fylde lagret med 10% rabat :)

      Slet