Ticket to Heaven - og en tiger T-shirt


Min lille mini-me har endnu en gang velvilligt stillet op til fotoshoot - og når jeg siger velvilligt, mener jeg virkelig velvilligt, og hun er så nem og sjov at tage billeder af, fordi man kan få hende til at gøre det man siger og man kan se hun selv synes det er sjovt. (Ja, så ved I det, alle børnemodel-spejdere) Hun er jo forresten også en erfaren forsidemodel.

Men altså...

Dette lille fotoshoot var til ære for den nye fine Ticket to Heaven forårsjakke jeg har fået til Eva på et bloggerarrangement hos Ticket to Heaven den anden aften. Et arrangement, der var virkelig hyggeligt og som i den grad overraskede mig positivt i forhold til det billede jeg ellers har haft af mærket.

Indrømmet, så har jeg aldrig ejet et stykke Ticket to Heaven overtøj, hverken selv eller til mine børn. Mit indtryk af mærket har begrænset sig til et billede af en meget rød og en meget marineblå vindjakke og så det ellers meget kendte og udbredte rød/hvide logo. Men jeg er nu blevet klogere - og ikke kun på coating, vævninger, åndbarhed og tapede sømme. Det er virkelig en kææmpe overtøjskollektion de fører og jeg vil påstå, at alle vil kunne finde et stykke overtøj til deres børn de vil kunne lide. Jeg selv faldt (selvfølgelig) for de tøsede og duchefarvede styles, men jeg var også lidt draget af nogle af de helt klassisk røde jakker i A-form.


Mit valg til at tage med hjem blev denne vildt sød jakke til Eva med balloneffekt forneden og ved ærmerne i en hindbæris-melonsorbet-agtig farve, der er virkelig flot og virkelig svær at indfange på kameraet (hvilket jeg generelt synes røde farver er), men efter at have leget lidt med lyset på billederne herover synes jeg det giver et ok indtryk af farven.

Som det ses på billedet er Eva (også) rigtig glad for jakken og hun blev bare så helt ovenud glad da jeg viste hende jakken og sagde den var til hende. "Klip mærket af. Mig ha' den på nu. Mig gerne beholde den" var hendes ord, da hun fik den. Det er vist ret tydeligt, at hun ofte har overhørt mig og hvad jeg spørger Ida om igen og igen, når jeg har nyt tøj med hjem til hende. Og nu var der endelig nyt tøj til Eva (og ikke bare nedarvet tøj), og så skulle hun selvfølgelig også svare på alle de spørgsmål, der hører til sådan en situation.

Det lykkedes mig at toppe Evas dag endnu mere, ved også at give hende en ny T-shirt fra H&M med det sødeste tigerungeprint på. Jeg har ellers kun haft set den på nettet, hvor den endnu ikke er tilgængelig for levering, men i den store H&M på Strøget fandt jeg den. Og så måtte den straks med hjem, til stor glæde for Eva (og stor misundelse for Ida, der meget bestemt mener det er en dele-T-shirt).

Ingen kommentarer