Ny sjov app


Jeg har erhvervet mig en ny app (som om jeg ikke havde tidsfordriv nok på min iPhone). Den er så fin og sød og hedder ABeautifulMess og er lavet af damerne bag bloggen af samme navn. Man kan lave alle mulige slags scrapbook-agtige ting på sine billeder med den og jeg er allerede ret vild med den. Og det er jeg ikke den eneste der er. Selvom den først "kom på gaden" i går er den allerede all over Instagram. Her er hvad jeg har scraplet frem bare siden i går. 

 


4 kommentarer

 1. Cool Mie, jeg hører også ind under den kategori " ej jeg tager lige et billede"....! Tror sgu andre synes det er for meget, men jegr tænker bare why not når vi nu er i den tidsalder :)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet, den må jeg straks tjekke ud.
  "Kender" godt Elsie med bloggen A beautiful mess, hun havde for nogle år siden sin storhedstid indenfor scrapbooking, lavede papirkollektioner og inspirerende bøger, hendes design plejer at gå lige ind, så har store forventninger til denne app.
  I'm off, skal i ITunes store...

  SvarSlet
 3. Ja, den er virkelig sød :) Blev også nødt til at købe den igår.

  SvarSlet
 4. Hej Mie
  Jeg har også lagt merke til den inde på Instagram, og det ser rigtig sjovt ud! : )
  Må vist ind og købe, også ;-)

  Hav en rigtig god aften!

  Kh Marthe

  SvarSlet