En sommer-Hanne


Jeg har lavet Eva en ny Hanne-Haremsdragt i det supernemme mønster fra CentiLong. Denne er i en tynd mintgrøn bomuld fra Stof og Stil og med blomstret kantebånd fra Stof2000. Benene er en smule afkortet og jeg har lagt lidt rigeligt til i sømrum i siderne langs kroppen. Både for at få en luftig dragt, der er god til de varme klistrede sommerdage og fordi de sidste jeg lavede (i babyfløjl) ret hurtigt blev for snævre om Evas lidt runde talje. Dette er der nu kompenseret for og den er blevet helt perfekt til lille Eva - der selv med skoldkopper og uredt hår ser helt vildt yndig ud i haremsdragten.

11 kommentarer

 1. Hvor er den fin. Jeg er selv vild med Hanne. Jeg gav den bare en bred elastik i taljen, hvilket gav den et helt nyt look.
  Jeg må snart sy en mere, måske med trykknapper i skridtet, så den også kan bruges i dagplejen :)

  SvarSlet
 2. Vil også prøve at sy en mere til Trine i år skal dog lige ha mønstret taget af så det svarer til str 5 år. Håber det kan lade sig gøre. Og så vil jeg prøve at lave den børnehave venlig. Nemlig med elastikker inde i en tube af stof.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Jeg er vild med stoffets fine farve

  SvarSlet
 4. Åhh hvor er den fin og sommerlet. Og hvilken fin lille pige -også med uredt hår og skoldkopper..

  SvarSlet
 5. Hvor er den bare fin, skønne farver :) Tror da jeg skal prøve det mønster...

  SvarSlet
 6. Sikke fin den er :) Her er bukser no go! Jeg overvejer dog et par shorts fa CL. KH K

  SvarSlet
 7. Smuk dragt i det fineste stof!
  /tina

  SvarSlet
 8. super, super fin mie!! Og sikke en smuk model altså :)

  SvarSlet