Aussie shampoo+balsam


Fordi Billigvoks.dk er begyndt at føre shampoo'er og balsam fra Aussie og fordi jeg er så heldig, at være med i deres blogger-netværk, har jeg fået lov at teste en af deres nye Aussie produkter. Fordi jeg har farvet hår, valgte jeg naturligt nok Colour Mate versionen.

Jeg kendte slet ikke Aussie-mærket før jeg her fik det tilbudt, men jeg er blevet rigtig glad for det. Andre i netværket kendte det godt kunne jeg se, og jublede over det nu er kommet til Billigvoks.dk og så til rigtig gode priser. Det er jeg også selv blevet rigtig glad for nu.

6 kommentarer

 1. JEg har hørt mange gode ting omkring Aussie - dejligt, at det nu er til at få fingrene i for rimelige penge :)

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad for at se dettenindlæg. Vi køber det altid i England. Min teenagerdatters hår fedter meget hurtigt og hun har fåetvskæl. Vi harvlige været i England og fik noget shampoo til skæl og balsam. Hendes hår blivermså smuktvog skinnende. Hvordan er købemulighederne her i dk, er det via billigvoks.dk

  SvarSlet
 3. Den hjemmeside må jeg vidt få tjekket ud ved lejlighed! ;)

  SvarSlet
 4. Svar
  1. Tak....det må jeg tjekke igen var inde og spørge en matas onden vi rejste til England.....hmmmmm uvidende ekspedient

   Slet
  2. Matas butikkerne har ikke altid de samme produkter. Jeg køber Aussie i Matas på Østerbro. Mens min favorit neglelak kan købes i Glostrup men ikke Rødovre.
   Nogle af butikkerne er ejet af materialisten, andre af hovedselskabet, derfor har de forskellige mærker i butikkerne =)

   Slet