Vind Milestone Baby Cards


Siden jeg så disse Milestone Baby Cards i brug første gang hos KritteWitt Anne har jeg været helt solgt i de fine, fine kort og ærgret mig en del over, vi ikke selv har haft dem, da Ida og Eva var helt bitte små og skulle til at betræde en masse nye milesten i deres liv. Alt ved disse kort er genialt - udseendet, idéen og indpakningen.

De kan bruges til at lave en alternativ babybog eller som supplement til den klassiske babybog. Og som en engelsk kunde sagde til mig, er det en sød måde at sende billeder til bedsteforældre langt væk, når et nyt stort skridt i livet er taget for det lille barnebarn.

Nu er vi nemlig også begyndt at sælge de fine kort hos Barnlil', hvor jeg arbejder og i den anledning kan du lige nu vinde dit helt eget sæt Milestone Baby Cards. Klik dig blot ind her på Barnlil'-bloggen og skriv en kommentar inden den 15. april 2013, så er du med i lodtrækningen om de fine, fine kort.

6 kommentarer

 1. De er så fine - jeg har i hvert fald smidt et lod i puljen derovre og så krydser jeg fingre :D

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne være med:-) Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du være så velkommen til Kirsten - bare husk også at lægge en kommentar ovre på barnlil' bloggen, for det er der konkurrencen er :)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet